Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok túlzás 12...

Mit gondoltok túlzás 12 évesen ez a cipő?

Figyelt kérdés

[link]

Nem pontosan így néz ki a cipő de a sarka ekkora.

2012. júl. 11. 00:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen az!Ez egy női cípő,nem 12 éves (kis)lányoknak való.Én 15 vagyok és most kezdtem rajta gondolkodni,h szeretnék egyet,de anyukám még mindig nem találja helyesnek.Legalább 2-3 évet várj vele.
2012. júl. 11. 13:17
 12/16 anonim ***** válasza:

nem tudom h hol élünk?! mért lenne ez túlzás, de most komolyan???? vannak akik korán kezdik(pl. énis, de attól még nem lettem kuR*a) ... Az a túlzás amikor a 60éves nyanyák pics@szoknyát, meg tűsarkú szoknyát vesznek fel-.-

kedves kérdező, ha neked tetszik akkor a helyedben én kiharcolnám ezt a szép cipőt.:D

15/L

2012. júl. 28. 21:56
 13/16 anonim ***** válasza:
#12: Ja mert ami szerinted nem túlzás az nem az, de ami túlzás, az az?! 12 évesen nyugodtan hordj ilyen cipőket, 30 évesen meg majd félnyomorék leszek. Szíved joga.
2012. júl. 28. 22:02
 14/16 anonim ***** válasza:
én legalább jól érzem magam a bőrömben, drága.;>)
2012. júl. 28. 22:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is. És nekem a lábam sem nyomorék! Drága.
2012. júl. 28. 22:39
 16/16 anonim ***** válasza:

ha nincs pénzed ilyen cipőkre vagy csak egyszerűen nem tudod viselni őket az csak a te bajod.;DD

attól más még hordhat.;)

2012. aug. 2. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!