Egy modellkedéshez hol kezdjem megalapozni a jövőmet?
Figyelt kérdés
Kicsit tanácstalan vagyok. Mert mondják, hogy először is egy portfólió az alap, vagy járjak modellsuliba. De hogyha esetleg nincsen egy 100ezres keretem a nem is "biztosbefutó" jövőre? Hol vágjak bele? Eddig még nem jártam fotózásokra, modell-castingokra.
14/L
2012. júl. 11. 00:20
1/4 A kérdező kommentje:
(kérdező) és 13-14 évesen 175 cm előnyös?
2012. júl. 11. 00:28
2/4 anonim válasza:
Modellkedni Magyarországon felejtős, ha komolyan gondolod akkor külföld. A lányokat nálunk csak kihasználják, a gyerekmodelleknek mint te sz*rt se fizetnek.
3/4 anonim válasza:
A magasságod tökéletes. Felesleges egyelőre portfólión vagy modelltanfolyamon gondolkoznod. Az első lépés az legyen,h küldesz magadról néhány képet nagyobb ügynökségeknek (Visage,Attractive). Ha felkeleted az érdeklődésük,keresni fognak,és ha szerződést kötnek veled,akkor elmondanak majd minden további tennivalót. Addig felesleges pénzkidobás a tanfolyam és a portfólió is.
4/4 anonim válasza:
14 évesen ez a magasság pont jó, még nőni fogsz, a magasságoddal biztos nem lesz gondjuk, a nagyobb magyar ügynökségek-nél ( fashionhunter.hu/excellent-model-agencies ) érdemes próbálkoznod, egyáltalán nem garantált a siker, sőt ehhez a szakmához azt hiszem kell már egy alapismeret, kicsit olvass utána dolgoknak (pl keresett magyar modellek stb.), hogy ne teljesen tudatlanul menj oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!