Rendes motorosbőrkabát utcára mennyire kényelmes?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni lassan az őszi szezonra egy bőrkabátot, ami szűkítettebb és semmi mintázat nincsen rajta. Találtam már egy-két darabot motoros ruházatok közt.
Direkt figyeltem rá, hogy gerincvédő púp ne legyen benne.Megnéztem boltokba elég drágák ezek a fazonok és némelyik még egy két-helyen nem is olyan, amire gondolok. Ráadásul az anyaghasználata szerintem messzemenően komolyabb, hisz más igénybevételre lett tervezve.
Mit gondoltok mennyire kényelmes az utcára egy ilyen kabát? Főként motorosok tapasztalatára lennék kíváncsi.
2012. júl. 9. 13:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!