Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tornadressz strandra? Ti...

Tornadressz strandra? Ti felvennétek?

Figyelt kérdés
A bajom az igazából hogy elég érzékeny a bőröm és tavaly szörnyen leégtem a napon pedig kentem magam meg minden de nem bírta a bőröm még így sem. A lényeg az hogy a párom most vinne el délután a strandra mert most itt vagyok a szüleinél, és itt csak egy kis tavacska van ami alkalmas fürdőzésre de ott alig alig van árnyékos rész. A dokim még tavaly mondta hogy a fehér pólót felejtsem el mert abba is szépen le lehet égni valami vastagabbat vegyek majd fel. Én tornadresszre gondoltam mert a párom húgának rengeteg van és a méreteink majdnem egyformák így rám jönne egy csomó, de nem tudom hogy ott mit szólnának az emberek főleg a velem egykorú lányok. Sajnos muszáj mert nem akarok leégni mert a bőröm tuti akkor rosszabb lenne és nem akarok bajt. A bőrgyógyászom mondta hogy a tornadressz jó ötlet vagy lehet kapni kimondottan olyan felsőket amik erre alkalmasak, már meg is rendeltem de csak valamikor jövőhéten jön meg. Szerintetek felvegyem strandra a tornadresszt? Legalább akkor ha a vízbe megyünk. Kint a napon meg magamra dobok egy törölközőt és ennyi és a dresszem alatt lesz egy bikini is hogy letudjam majd venni a dresszt ha úgy alakulna. 18/L

2012. júl. 7. 10:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De irigylem a barátodat.Nekem a párom még itthon sem vette fel nekem.
2012. júl. 9. 11:44
 12/12 anonim válasza:

Melyik strandra mész? Imádtam, amikor csajok tornadresszt használtak fürdőruhának!

Asszem késő, de a bikini nem árt, főleg ha világos a tornadressz, mert átlátszóvá válhat a vízben. Nekem pl. tetszene, de sajna valszeg nem éreznéd magad kényelmesen.

2012. okt. 27. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!