Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Ti szoktatok ilyen...

Csajok! Ti szoktatok ilyen melegbe tornadresszben futni vagy tornázni?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem mert tudni szeretném hogy van-e még rajtam kívül valaki aki szintén hordja a tornadresszt akár 18 évesen is. Én ilyen melegbe nem bírom ki a rövidnadrágot meg a pamut pólót csak tocsogok benne. Ezért használom húgom egyik dresszét igaz hosszú ujjút mert csak az van neki szertornája miatt, de méretünk kb egyforma. Én abba nem tocsogok az anyaga miatt mert nagyon jól szellőzik és kellemes hűsítő érzés ez futás közben. Igaz én nem az utcákba kocogok hanem kint a mezőn mert jobban szeretem a földes utat meg ott jobban is érzem magam csak hazafelé szoktam dresszbe mászkálni de az maximum 1 utcányira van. Ti is szoktatok így vagy csak én? nemet és kort is írjatok

19/L

2012. jún. 23. 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Én inkább rászánom a pénzt a jó minőségű, jól szellőző edzőruhákra.
2012. jún. 23. 17:51
 2/6 sweetsugar ***** válasza:
Én ilyen melegben,rövid futó naciban és pólóban szoktam ha nagyon meleg van ,akkor a pólót hanyagolom és akkor csak sportmelltartót veszek fel:)
2012. jún. 23. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Számomra a tornadressz se nem kényelmes se nem szép. Úgy értem ki nem mennék benne ha akár egy ember is megláthat. D:

Egy vékony anyagú short + sportmelltartó tökéletes futáshoz ilyen melegben.

2012. jún. 23. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:

A leírt körülmények között szerintem nyugodtam futhatsz így (nem mutogatod magad egy nagyváros közepén), mivel így érzed magad jól, kényelmesen.

A kényelme és szellőzése miatt teljesen egyetértek Veled. Mellesleg - fiúként, kérted, nemet is írjunk - én is használom futáskor, melegben is, igaz, csak aláöltözetként, amire felveszek futópólót és rövidnadrágot (furcsán néznének rám másként a szabadban, egyébként családos, gyerekes apa vagyok). Prózai oka van a használatának, amivel leírom a tornadressz újabb pozitívumát: a futópóló izzadtan mindig kidörzsöli a mellkasom, amit egy testhezálló dresszel ki tudok küszöbölni. Ár-érték arányban erre a célra egy tornadressz a legideálisabb (több mindennel próbálkoztam már).

Ha végignézed a tornadresszes kérdéseket, találsz nemrégről egy kérdést, ami a fürdőruhaként használatról kérdez. Nos, ott az egyik válaszban találhatod, hogy pl. hajdúszoboszlói aquaparkban is találkozhatsz tornadresszt fürdőruhaként használókkal. Ha ott megfelel, Te miért ne futhatnál benne?

2012. jún. 24. 07:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen én is szoktam viselni, abszolút semmi negatív dolog nincs benne. Futni kocogni szerintem jobb is benne, mint a pamut cuccokban.

Könnyen szellőzik, és szárad, ezt az anyagot pont erre találták ki.

Sportolók is ezt használjál. Abszolút ideális a futásra.

24/L

2012. jún. 24. 10:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Én esténként így járok el kocogni ilyen melegbe meg főleg. Kényelmes jól szellőzik, testre simul nem tocsogok benne, és szinte olyan mintha meztelen lennék de mégis takarja a testem. Én iskolában tesin is használom én vagyok az egyetlen persze veszek rá nadrágot meg pólót de amikor már kint tesizünk vagy bent és nagyon meleg van nem is veszek fel rá semmit. Hát igen fiúknak csorog a nyála amikor meglátnak, de engem nem izgat.
2012. júl. 3. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!