Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az estélyi ruháról?

Figyelt kérdés

[link]

Esküvőre szerintetek felvehetném?

2009. júl. 10. 18:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
én a blúz-nadrág párosításra szavazok.ha csak sima vendégként mész,akkor a ruha túlzás szerintem.
2009. júl. 10. 19:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

a nadrág-blúz kombináció sokkal jobb szerintem.

az első ruha szép,de nem esküvőre való szerintem,inkább valami estélyre.

2009. júl. 10. 19:17
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Az estélyi szerintem túlságosan ünnepélyes, vagy nem is tudom. Esküvőre kicsit furcsa lenne.

A második sokkal jobb, csak ahol rá van dobva az az öv - az egyik képen - az szerintem ijesztő. Nem szép...

Amúgy maga az összeállítás csinos és elegáns, az ilyen felsőkben szerintem gyönyörűek a nők :) A másodikat válaszd inkább. Az estélyit meg majd máskor...

2009. júl. 10. 19:23
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Lehet, hogy mind a két összeállítást megrendelem, mert még a két ruha együtt is nagyon olcsó. Máshol ennyiért egy bugyit sem kapok.
2009. júl. 10. 19:30
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

Az első nem túl ünnepélyes esküvőre, főleg ha közelebbi rokon - ismerős az ifjú pár :)

Jól teszed, hogy megveszed mindkettőt, és majd "élőben" eldöntöd! ;)

2009. júl. 10. 20:28
 16/20 anonim válasza:
100%
Hú, az a nadrág-blúz összeállítás nagyon tuti! Szerintem attól függ, mekkora, és milyen jellegű az esküvő. Egy nagyobb, elegáns partyra a ruha tökéletes, egyszerűbb bulira a másik változat. Egyébként mindkettő ízléses és szép. Ja, és jó mulatást az esküvőn!
2009. júl. 11. 10:00
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

szerintem nagyon szép aza ruha főleg bordó színben! *-* én tuti azt venném fel, de te döntöd el neked melyik tetszik jobban! (:

16L.

2009. júl. 12. 15:27
 18/20 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon szép a ruha, de esküvőre nem illik nagyestélyit felvenni-nem illik túlöltözni a menyasszonyt. Kisestélyi, koktélruha, elegánsabb nyári ruha, kiskosztüm, ilyesmi.

Semmiképp ne legyen fehér, az a szín a menyasszonyt illeti meg aznap

2009. júl. 12. 20:13
 19/20 anonim ***** válasza:
53%

a nagyestélyi valóban nem esküvőre való...hanem fogadásra, vagy bálba, ilyesmi.

se övvel, se anélkül. ha csak az esküvőre vennéd fel, inkább ne vedd meg

2009. júl. 12. 21:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy még páran egyetértenek velem. Szerintem is túl sok oda az estélyi. Én már voltam sok esküvőn, nagyon elegáns, drága esküvőkön is de estélyiben még nem láttam senkit, szerintem ne nevettesd ki magad... máshová nagyon szép, de esküvére inkább a másikat válaszd.
2009. júl. 13. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!