Hány felsőtök van?
Mi az hogy minek annyi? Dolgozom, megvehetek, és még csak nem is kínaiból meg turiból öltözöm.
Van aki cigizik én inkább ruhát veszek abból a pénzből.
Szeretem amikor átjön valaki és meglátja a szobát ami csak a cuccaimmal van tele és dob egy hátast :) Ki mit szeret :)
igaziból egyáltalán nem vagyunk gazdagok,sőt....hosszúujjúm pl kb 3-5 van,mert nem is igazán szeretem őket,amik tetszenek azok drágák...a felsők pedig az összes le volt értékelve vagy alapból olcsó volt(1500 alatt),de van turkálóból is...azért néha ki lehet fogni divatos darabokat:D ezeknek a felét kb most vettem,mert nyárimunkaként takarítok :/ tehát nem élek jó körülmények között....magyarán csóró vagyok...xD:/ de ez nem lehet egy ok,amiért "kinéznek" a többiek közül(a suli amibe járok tele van gazdagokkal....tényleg kb mindenki az,aki nem és látszik rajta azt észre sem veszik...:/)
15/L
Jesszusom nem abból kéne egymást elítélni milyen a körülmények...
Szegények is nagyon jó barátnők...
Nem haszonlesők meg semmi. Aranyos kedves őszinte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!