FIÚK! Nektek mennyire számít, hogy egy lány jól
öltözött, stílusos legyen? És az számít, hogy
minőségi ruhákat, kiegészítőket hordjon, vagy a
lényeg az összhatás, hogy ha zsákot is visel, jól
mutasson?
Figyelt kérdés
Ez nem támadás, tényleg csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. Számít, hogy ízlésesen öltözik-e egy csaj, vagy nem is figyelitek a csajok cuccait, csupán az arcuk, alkatuk, személyiségük fontos?
Jobban megnéztek egy jól öltözött lányt, mint egy olyat, akinek a ruhái nem túl dekoratívak?
16:46os vagyok avagy első.Hát akkor,egyetértek az előzővel, ott sorszám van.A csaj tud válogatni és ha ő olyan amilyennek én elképzelem akkor valószinűleg nem azt fogja választani akin d&g öv és gucci napszemüveg van(miközben kint szakad az eső de a napszemüveg az kell me ő ott a zarc) és persze mindkét cucc kinai.Inkább a szimpatikusabb srácot.Mondjuk lányoknál nálam az is fontos hogy aranyos legyen ha ránézek nem az a"hogy dejó csaj meg minden"aztán meg olyan semmilyen vagy öntelt képet vág.Szerintem legyen aranyos.(jó mondjuk szerintem,de nálam sok a kritérium ilyen szempontból) :)
2009. júl. 12. 17:02
14/18 A kérdező kommentje:
azt érzem /persze lehet h rosszul/ h nagyon általánosítottok. biztos léééétezik a földön olyan csaj, aki igazán stílusos, jól néz ki, szeret öltözködni /tudjátok, mint a pasik focizni/ és emelett nagyszerű társaság, okos és aranyos is :) Vagy ez lehetetlen? :)
2009. júl. 12. 19:13
15/18 A kérdező kommentje:
ja és ezt nem az utolsó kommentre írtam, hanem csak úgy újraolvasva az egészet... még mindig egy valamin jár az agyam...
2009. júl. 12. 19:14
16/18 anonim válasza:
utolsó voltam.Ez nem úgy van hogy kitűzöm milyen csajt akarok és akkor csak olyat keresek és ha az elvártaknál akár 1 dologban is különbözik akkor már nem kell.Lehet hogy egyáltalán nem ez a leirás illik rá pl aranyos világszép szépen öltözködik egyedi izlése van stb. lehet hogy scak kedves és aranyos szimpatikus.Nem feltétlen úgyvan ez hogy kitűzünk egy női ideált és akkor azt hajkurásszuk amig meg nem találjuk:P Amit pedig irtál a pasikra hogy focizik jó társaság stb. olyan is van én is ilyen vagyok (jó ezt ne úgy vedd ki hogy öntelt vagyok,mert nem vagyok megelégedve magammal csak általában ezek a jelző hangzanak el mint az aranyos jófej vicces...:D)De szerintem te is úgy vagy hogy ha látsz egy srácot mondjuk aki nem focizik de aranyos és kedves azért meg ismered szivesen nem irod le azért mert nem focizik :D. Mégis min jár még az agyad?
2009. júl. 12. 20:19
17/18 anonim válasza:
Én nem focizok, most épp a divattervező szakon gondolkodom :DD szóval akkor ez a másik oldal... :)
Nálam is így van, nincs megszabva, hogy csak ilyen meg olyan lánnyal járok, egyszerűen meglátom és rögtön tudom, hogy tetszik vagy nem. Meglátom és rögtön "elvarázsol".
Lehet azért tűnt általánosításnak, mert a legtöbb lánynál ez nincs meg. Ránézek és ennyi... Max. magamban teszek rá valamilyen megjegyzést, vagy sóhajtok egy nagyot, hogy "na ez is...".
Valljuk be manapság elég sok az ilyen tucatcsaj mindenkin szinte ugyanolyan ruha, hasonló haj és egyik se valami okos...
De persze vannak kivételek és már-már tökéletes lányok, akiket meg is becsülünk ellentétben a fent említett "nőkkel".
Én is megkérdezem,min jár az agyad?
2009. júl. 13. 06:35
18/18 anonim válasza:
engem mondjuk fiúknál is megrémít az, hogyha nagyon divatosan öltözködnek sőt eleve taszít... ugyanis mindig arra gondolok, hogy egy nőbnek kell a csinosabbnak lenni viszont, hogy tudnám felvenni a versenyt egy legújabb divat szerint öltöködő sráccal ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!