Milyen ruhát sminket kiegészítőket vegyen egy 12 éves lány?
Légyszi ne olyanokat mondjatok, hogy még ne foglalkozzak ezzel!
Hogy nézzen ki a hajam, ruhám, milyen fülbevalót vegyek?
Szőke hajú kék szemű csaj vagyok.
szerintem smink felesleges ezt 15évesen mondom én 7.be csak labellot használtam és abból olyat ami cseresznyés mert az fényesebbé teszi az ajkat.
ruha hát bármi ami kényelmes ebbe a korba a magassarkút hát aki azt hord arról előítéletek vannak nyáron balettcipő meg hasonló
haj hát ami jól áll nem ajánlom h vasald mert tönkreteszi a hajat ha egyenes hajat akarsz akkor hajmosás után fésüld át sokszor.
kiegészítő hát szerintem ebbe a korba ezt se kell túlzásba vinni vmi hosszú nyaklánc egy egyszerű karkötő vagy vmi egyszerű fülbevaló lényeg ha van egy olyan kiegészítő rajtad ami nem ilyen ki egyszerű hanem komolyabb akkor ahhoz ne vegyél fel még egy erőteljes kiegészítőt
szerintem vegyélvvalami olyan nykláncot ami ( pl. lila - most asszem az a szín a divat és mondjuk lepke alakú vagy ilyen hasonló ami neked tetszik ) vagy olyant amin van valami írás ( mondjuk kínai jelek )
sminknek szerintem még elég a szájfény ( ráérsz még sminkelni - ne aggódj )
fülbevalónak pedig vehetsz valami szép kis bizsut pl ( a bnőmnek van KOCKA alakú meg kis PÓKOCSKA, de van olyan....
HIPPIS vagy milyen, ami hasonlít a madárgyűrűre és a füled felső részére kell rárakni ( hűűű, remélem érthető, nem nagyon tudom elmagyarázni :S )
ruhád pedig, ami neked tetszik és kényelmesen érzed benne magad :) - újíts egy kicsit a szekrényeden bátran, ha az anyagi helyzet megvan hozzá :)
szerintem a szüleid nem, lesznek ellene :D
üdv és sok sikert.
Y Z A B E L L A
Hétköznapokra:
smink:ajakápoló,színtelen nagyon picit csillogó szájfény
kieg.:ami neked tetszik és ugymond a "korodhoz illő"
ruha:szerintem ilyen korban a legtöbb lány "takarja"magát tehát elég lazán öltözködik nem pedig kihívóan,ez így a helyes...tehát kényelmes,laza,és egyben csinos
haj:mostanában divat a nagyon kicsit hullámos,természetes leengedett haj,bár a lófarok,és az oldalra font haj is divat...
Tanács:ha sovány vagy és nem vagy alacsony(160cm felett)a cső nadrág nagyon jó
mert:
-még magasabbnak tünsz
-a magasság és a soványság jól "kiegészíti" egymást
tanács II.:ha pattanásos vagy miteszeres vagy akkor használj a böröddel ugyan olyan színű alapozót MÉRTÉKKEL!!
tanács III.:NE VASALD A HAJAD CSAK HAVONTA EGYSZER,KÉTSZER!!
tanács IV.:a te korodban a pici,cuki kevésbé feltünő fülbevalók a "helyes"
rem.segítettem:)))
Egy divattanácsadó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!