Egy 13 éves lány hol találhat magának jó pólókat/kiegészítőket? (ár nem számít, boltokat mondjatok)
Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 09:29
2/16 anonim válasza:
"ár nem számít"
Végülis, ha anyu meg apu pénzét költöd, persze, hogy nem számít... Biztos örülni fognak, ha 40-50 ezer forintot elköltesz ruhákra...
Válaszolva a kérdésre: bárhol...
5/16 anonim válasza:
Na ja... Amíg nem a sajátod, persze, hogy ár nem számít.
Ha meg nem számít, akkor bárhol találsz.
6/16 A kérdező kommentje:
már bocsi,de van sebpénzem,saját magam kerestem(nem a szüleimtől kaptam)
2011. febr. 23. 12:31
7/16 anonim válasza:
nem kötekedni akarok ne haragudj, de én is 13 éves vagyok, és nem tudom: hogy szereztél pénzt?
New yorker, H&M, mona lisa, orsay, c&a, ed hardy, mayo chix
9/16 anonim válasza:
ne haragudjatok de egy 13éves lány ne öltözzködjon már zarából meg bershkából és remélem h a zaránál a gyerekrészlegre gondoltatok
maradjon egy 13éves lány a New Yorker-nél mert az most úgyis menő a 12-14évesek között
10/16 Kovács Tunde válasza:
Tuti egyedi ékszerek! A fülgyűrű tök jó találmány. Én náluk szoktam vásárolni. www.uniqueekszer.sokoldal.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!