Jól sejtem h ez szinte mindent elmond a divatról?!
Figyelt kérdés
Nem is oly rég nem volt vércikibb egy gumicsizmánál egy lány lábán..mondván olyat csak a parsztok hordanak.. közelmult telein meg mit nem adott volna némely tinilány pl egy fekete pingált darabért ..2012. júl. 4. 01:06
1/8 anonim válasza:
csak azt mondja el hogy változik.
2/8 anonim válasza:
Az ilyen embereknek nincs egy fikarcnyi egyéniségük sem. Ami ma tetszik nekik holnap már nem és fordítva. Milyen jó azoknak akiknek SAJÁT stílusuk van és nem kell félévente új ruhatárat venni. 25/L
4/8 anonim válasza:
Így van, egyetértek a másodikkal. Nekem akkor is csúnya volt, mikor mindenki másnak is, viszont nekem még most is az, fel nem venném, akármekkora divat is lett.
5/8 anonim válasza:
Ebbe azért benne van az is, hogy 4-5 éve jöttek be az országba a mintás csízmák. Előtte kahakizöld volt csak felnőtt méretben.
Én még emlékszem rá, amikor a90es évek végén lányok órákig próbálták trapézosra nyújtani a nadrágjuk szárát. Meg a kockarorrú cipőkre is.
6/8 A kérdező kommentje:
2-es..no meg a többiek..örülök h vannak akik épp úgy látják mint Én ;) 34f
2012. júl. 4. 11:08
7/8 anonim válasza:
A 2. hozzászólónak (és mindenkinek, aki szereti) azt fűzném még hozzá, hogy marha nehéz más felől azoknak, akiknek egyéniségük van, vagy épp nem akarnak az aktuális divatnak megfelelő ruhát venni, mert a csapból is az ömlik. Mifelénk a turikat is elborítják az aktuális divatcuccok, és sehol sem lehet mást látni... -.-'
8/8 anonim válasza:
nekem mindig tetszett a gumicsizma, mert nagyon hasznos találmány :) csak azért nem volt sose, mert a környékemen nem lehetett kapni.... most meg vannak, csak vagy bénák vagy drágák.
egyébként én nem látom, hogy akkora divat lenne. lehet, hogy felénk nincs annyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!