Ez milyen stilusu goth?
Figyelt kérdés
olyan mint ha rockert és a gothot keverné. mi az alapja? mit viselnek? milyen cipöket kardigánokat, felsöket, nadrágokat , kiegészitöket ?
2012. júl. 3. 23:21
1/14 anonim válasza:
Nem tudom, de ez már átesett a ló túloldalára.
3/14 anonim válasza:
mivel a goth alaból mint egy rock irányzat indult és csak utóbb önállósult (állítólag bár én színtiszta gótokkal még életemben nem találkoztam), így nem nagy meglepetés, hogy rockeres dolgokat fedezel fel rajta.
4/14 anonim válasza:
Ja és még annyi, hogy a kép leírása szerint ez blökkmetál.
De ugyanaz az összes, nincsenek annyira éles határok, pláne öltözködésben, lányoknál.
5/14 anonim válasza:
Szerintem ez csak amolyan modellfotó.
6/14 Drachen válasza:
Ez egy mix ,,menő" dolgokból. Nem goth.
8/14 anonim válasza:
Huh, tök jó csaj xDD Nekem bejön külsőleg:P
De szerintem sem goth. Inkább lenne black, bár...
9/14 anonim válasza:
Azért, mert a kép neve 'black metal valamivalami', meg a sminkje hasonló, attól még nem lesz az. Ez valami keversz*r stílus.
10/14 anonim válasza:
NEM GOTH, EZ BLACK METÁÁÁÁL.
Egy goth máshogy sminkel. Ez a fehérre lekenős, fekete szemet festős smink tipik blackmetálos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!