Mi tetszik nektek a Converse cipőkben?
Figyelt kérdés
Nincs velük semmi bajom, de annyira jól nem néznek ki, hogy ennyi pénzt kidobnék érte.2012. jún. 29. 12:48
1/7 anonim válasza:
én sem vagyok igazán elájulva tőlük.
3/7 anonim válasza:
Nekem nem ér meg egy tornacipő tizenezreket, nincs is annyi pénzünk, hogy ezt megengedhessem magunknak, hiába mondják, hogy mennyivel jobb minőség...
4/7 anonim válasza:
Egyszerű, letisztult, semmi sallang. Napi szaladgálásra teljesen megfelel nekem. Bár abban, hogy némileg túlárazottak, talán akad némi igazság. De van, aki 110 cm-es Smart 3D...TV-t vesz. Minden termék akkor lesz sláger, ha megtalálja a saját vevőkörét :D
5/7 anonim válasza:
hát szerintem azért hordják mert hogy menő . nekem egy sincs, mert megelégszem a deichmannban kapható akciós tornacipőkkel is, és nem lesz használhatatlan egy év után se :)
6/7 anonim válasza:
őszintén? semmi. Az elején még teccett, csak aztán már észrevettem hogy olyasféle "divat lett", és így már nemkellett, nem akarok beállni a divatkövetők sorakozatába..elnézést, de így van. Ha valakinek tényleg teccik és megveszi, őt is annak néznék..
7/7 anonim válasza:
kényelmes nem nyomja a lábam mint a többi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!