Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kamaszok nekem nagyon tetszik...

Kamaszok nekem nagyon tetszik ez a convesre cipő. Holnap rendelem meg 14/f vagyok. Nektek mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

[link]

nekem nagyon tetszik

2012. jan. 4. 22:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
29%

áhh nagyon lejárt... nekem nem teccet akkor se mikor még mindenkinek a lábán rohadt. már bocsi :) nem rossz indulatbol de gáz ez a csuka

de miért fontos mindenképp converse cipőt venni? de ha má... akkor vannak ennél jobbak is

2012. jan. 4. 22:10
 2/17 anonim válasza:
100%
Túl átlagos, nekem nem tetszik. De neked miért fontos mások véleménye? Az a lényeg, hogy neked tetsszen... :/
2012. jan. 4. 22:11
 3/17 anonim válasza:
71%

Ha tetszik nyugodtan vedd meg. Viszont nekem is volt conservem ami 1-2 hónap alatt tönkrement. Nehogy igy járj te is ezért elmondom hogy esőben, hóban, sárban stb NE menj benne sehova mert hamar vége lesz a cipődnek. Ez tipikus nyári cipő esetleg tavasz-ősz ha száraz a talaj.

Azóta van egy nem conserv ugyanilyen felépitésű cipőm ami nagyon jol birja a strapát. Szóval nem muszály mindig a márkát venni ezt már sokszor tapasztaltam. Vannak olyan márkák amik szinte mindenbn jók de a conserv nem az.

ha segitettem kérem a zöld kezet :)

2012. jan. 4. 22:13
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
nagyon tucat, semmi különlegesség.
2012. jan. 4. 22:35
 5/17 anonim ***** válasza:
48%

3. válaszolótól kérdezném, hogy milyen márkájú is volt a cipője? Mert ha ConSerV (mint ahogy 3x is írtad) volt, akkor talán azért ment szét 2 hónap alatt... Azért egy igazi Converse rendeltetésszerű használat mellett szerintem többet bír

Egyébként kérdező! Ha neked tetszik vedd meg! Ne az érdekeljen, hogy más mit szól hozzá, mert pont hogy így leszel "átlagos, tömegcikk". Ne mások ízlésének akarj megfelelni, hanem a sajátodnak!

Ja és szerintem jól néz ki, amit kinéztél (bár se fiú, se kamasz nem vagyok...:) )

2012. jan. 4. 22:41
 6/17 anonim ***** válasza:
58%

Nem értem ezt a Converse vásárlási lázat. Én ezt látom: újabb sima tornacipő közel 13.000Ft-ért, amit 1000Ft-ért is meglehet venni. Csak azért, mert van egy "kis" márkája? Szerintem ez a cég brutál átbassza az embereket, már bocs, ennyi erővel kitalálhatnák, hogy holnaptól pizsamába járjunk és 20.000Ft-ért adnák a pizsit. :) Hát de most komolyan. Valaki magyarázza már el nekem, hogy ennek mi értelme van vagy ez a cég mit tett le az asztalra, hogy tornacipőket ad el ilyen árakon? Mert a termékkínálatában csak a tornacipőket látom (jó tudom vannak ruhái is és egyéb termékei, de azok említésre sem méltóak: még a Converse rajongók is ezt mondják). Szerintem semmi egyediség, újítás nincsen ezekben a cuccokban, még ha a minősége nagyon jó, akkor sem érnek ezek többet 3-4000Ft-nál, hiszen ezek 20 éve (vagy több)ugyanezt adják el.

Mielőtt valaki azt hinné utálom a márkákat, nem, nem így van. Szinte csak márkás ruháim vannak, de hát olyan gyártóktól akik tényleg letettek már valamit az asztalra, és folyton megújulnak. És ezeket nagyra is tartom.Pl. Armani, ők már bizonyítottak. Vagy például egy csomó Diesel cuccom van: a legjobb farmerek, vezető szerep új anyagok, szövetek felkutatásában, kiváló minőségű napszemüvegek, parfümök gyártója és persze az Armanira is igaz mindez.

De most ez a Converse: tornacipő, kb. ez az össz amit ellehet róluk mondani, biztosan komoly márka lehet. :)

2012. jan. 4. 23:08
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a Converse cipő is lehet egyedi, lásd Tea a Skinsből:)
2012. jan. 4. 23:19
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem szeretem a Convesre-t tucatcucc. Én a világért se venném meg, minek vegyek tornacipőt 20 ezerért ha vehetek 1500-ért is... Az emberi hülyeség nem ismer határt...
2012. jan. 4. 23:34
 9/17 anonim ***** válasza:
10%

Így van:

1. Minek vegyek tornacipőt utcára? Ennyi erővel pizsamát is vehetnék.

2. Ráadásul ennyi pénzért Converse-t? Még ha Armani vagy Diesel adná ennyiért megérteném, mert az valóban márka, nade Converse? Vicc.

2012. jan. 4. 23:43
 10/17 anonim ***** válasza:
72%
Ennél unalmasabb cipőt a világon nem tudtál volna választani.
2012. jan. 5. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!