Kamaszok nekem nagyon tetszik ez a convesre cipő. Holnap rendelem meg 14/f vagyok. Nektek mi a véleményetek róla?
2012. jan. 4. 22:06
11/17 anonim válasza:
Én szeretem,klasszikus darab.
Mindenki fikázza a converset.14 évesen is már azt hordtam,a gimiben 9.-ben kinéztek miatta.aztán 11-ben meg már csomó mindenkinek volt,full diszkópatkánytól kezdve,a rockeren át,a szürkeegéremberkéig.
Ez engem is zavar,hogy mindenki hordja.Ettől függetlenül sztem jó kis csukesz.
12/17 anonim válasza:
mi a f@szér szivatjátok szegényt??? egy 14 éves srácnak pont jó. szerintem a converse teljesen strapabíró és kényelmes, lehet benne focizni iskolába járni. mi kell ennél több? és ne mondjátok már hogy 13 rongy sok! 20 évvel ez előtt talán... de ma..
13/17 anonim válasza:
Nem sok 13 rongy, de egy tornacipőért a f*aszom se fog ennyit kiadni :D
14/17 anonim válasza:
klasszikus tornacsuka. igazából vehetnél egyet a kínaiban is, mert a converse sem tart sokkal tovább, de ha van rá pénzed és nem sajnálod erre elverni, vedd meg nyugodtan, ebben semmi extra sincs. nekem is volt klasszikus converse cipőm csak piros, de fél év alatt elnyűttem. kényelmes egyébként.
15/17 anonim válasza:
szerintem jó ;) De télen tornacipő?
16/17 anonim válasza:
sok okos aki irja hogy lehet venni a kínaiba annak valószinű sose volt converse... Converse a kínaival ellentétbe jól birja legalábis nekem 2 van és már több mint 1 éve birják és semmi bajuk + a kínai kényelmetlen is.. bár nem tudom minek szidják szerintem még igy is 1ik legjobb utcai cipő ( én pl utálom a deszkás cipőket) de mondjuk most vennék converset nem ilyet vennék hanem vmi mást de ez is jó :D
17/17 anonim válasza:
nagyon bírlak, tizenhatos.
Mindenki imádja a Converse cipőket, még ha nem is vallják be.
És elnézést, 3 éve kaptam az első Converse-em, és még mindig hordom. Esőben, hóban, télen-nyáron, rohadt kényelmes, sosem töri a lábat, mindenkinek jó, és nagy divat is lett.
Szóval, egyet kell értenem a tizenhatossal, hogy aki a kínaiban vásárol, az valószínűleg sosem hordott Converse cipőt.
Nem kell szidni, megbízható márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!