Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez így nem hatna furán/hülyén?

Ez így nem hatna furán/hülyén?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek arról, hogyha valaki egyik nap "cicababásan" másik nap sportosan "rockosabban" jelenik meg a suliban meg egyéb helyeken? Nem szeretnék mindig sportcipőben lenni és nem tudom, hogy mit gondolnának, ha egyik nap így, másnap úgy néznék ki. A rockosabb dolgokat nem akarom elhagyni viszont.

Légyszi értelmes válaszokat!

Előre is köszönöm!

2012. jún. 27. 20:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Simán, persze ha nem mész végletekbe, tehát pl rockos nap után talpig rózsaszínben, mint valami barbi:)
2012. jún. 27. 20:24
 2/17 anonim ***** válasza:
48%
szerintem ultra gáz.
2012. jún. 27. 20:30
 3/17 A kérdező kommentje:

Persze, én sem úgy gondoltam, hogy rózsaszínt meg színes dolgokat veszek fel, csak magassarkút, meg csipkésebb felsők/toppok-ra gondoltam.

Második: és meg is tudod indokolni, hogy miért, vagy csak dobálózól a szavakkal?

2012. jún. 27. 20:40
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond :)
2012. jún. 27. 20:40
 5/17 anonim ***** válasza:
az úgy jó, végülis a rockos vonal, a ,,cicababáson" is érződne:) (első )
2012. jún. 27. 20:49
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jó. Nőiesebben is lehet rockosan öltözni.

20/L

2012. jún. 27. 20:58
 7/17 anonim ***** válasza:
49%

Hát most ne haragudj, de ha te egy stílust nem érzel annyira magadénak hogy a külső vonásai állandó viselet legyen számodra, akkor szerintem felesleges erőltetni.

második voltam.

2012. jún. 27. 21:05
 8/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem hat hülyén. Végül is a stíluson belül maradsz, csak az egyik nőiesebb, felnőttebb változat, a másik, pedig egy kényelmesebb, fiatalosabb.

Egyébként meg, akik szerint nem érzed magadénak a stílust, azok hogy képzelik el magukat később, mikor esetleg öltönyben kell a munkahelyükre járni? Valaki írta itt egy korábbi kérdéshez, hogy nem az az igazi rocker, aki csakis ilyen stílusú ruhákat hord, és hangoztatja, hogy mennyire az, hanem, akinek öltönyben is a rock szól a fülében. Na ez pont ilyen csak női változatban.

2012. jún. 28. 11:05
 9/17 A kérdező kommentje:

Másodiknak: és akkor egy állásinterjúra, évnyitóra, vagy vizsgámra menjek bakancsban/tornaciőben, mert ha magassarkút veszek fel már nem nem érezhetem magaménak a stílust? Nem kötöszködés képpen kérdezem, de kíváncsi lennék, hogy te mondjuk egy temetésre ugyanúgy a stílusodon belül öltözködnél-e fel, hátrahagyva minden tiszteletet, etikett szabályt stb-t csak azért, hogy megmaradjon a "stílusod"?

Köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 28. 12:19
 10/17 anonim ***** válasza:
szépen kiforgattad a szavaimat...
2012. jún. 28. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!