Most ide irom de lehet nem ide kellene. Szóval arról va szó hogy ciki ha nem annyira borotválom a honljam és van kb 1 cm szőr és ha pántost huzok az hülyén néz ki?
Figyelt kérdés
borotválnám csak az van hogy anyám nem tud rólla és félek hogy mikor szólna hogy itt van az idő nekem meg csupasz....(lécci rendes válaszokat) szóval ciki lenne?2012. jún. 20. 09:17
1/17 anonim válasza:
Most erre milyen válasz a rendes válasz?? Mit szabad válaszolni? Borotváld, ha akarod. Ha nem akarod, ne borotváld. Nem ciki egyik sem. Borotválni macerásabb, mint nem borotválni.
2/17 anonim válasza:
Még valamit: anyukádnak mi dolga van a hónaljaddal?
3/17 A kérdező kommentje:
szóval csináljam tovább ?
2012. jún. 20. 09:29
4/17 A kérdező kommentje:
hát mert ő mondta hogy addig ne mig nem leszek akkora ....
2012. jún. 20. 09:30
5/17 anonim válasza:
De miért csinálod? Mert kényelmesebb? Vagy szebb?
6/17 A kérdező kommentje:
hát jön a nyár a pántos bluzok satöbbi ... szerintem tök hülyén néz ki ha egy lánynak szőrös a honalja és láccik.nem ? amugy 12/L
2012. jún. 20. 09:35
7/17 anonim válasza:
borotváld le. ha meglátja, utána már úgysem tud mit csinálni :)
8/17 anonim válasza:
Anyukádnak semmi beleszólása nincs abba, hogy borotválod e magad, vagy sem. Higiénikusabb is és esztétikailag is jobban mutat, mert tényleg nagyon visszataszító, ha egy lánynak szőrös a hónalja. Viszont, mekkorának kéne lenned Anyud szerint, hogy borotválhasd bármidet is? Mert szerintem ha elkezdett nőni a szőr, akkor már vagy akkora, hogy szabadon leszedhesd.
16/L
9/17 A kérdező kommentje:
hát szerinte még várni kellene csak ő nem tudja hogy leborotváltam... de az ő borotváját használom de mindig leszedem rólla a szőrt meg megtörölöm hogy látszódjon hogy használtam ...és a lábam is szoktam ... mert néha az is tulnől
2012. jún. 20. 10:31
10/17 A kérdező kommentje:
bocs rosszulirtam ...hogy ne látszódjon hogy használtam
2012. jún. 20. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!