Most ide irom de lehet nem ide kellene. Szóval arról va szó hogy ciki ha nem annyira borotválom a honljam és van kb 1 cm szőr és ha pántost huzok az hülyén néz ki?
Jézusom.Anyukád valami vallásos gyülekezet tagja vagy csak idős?A körmeit sem vágja?
Semmi beleszólása nincs édesanyádnak.Ez a te tested.A szőrtelen sokkal higiénikusabb , esztétikusabb és szebb.Még a férfiak is szőrtelenítik a hónaljukat.
Én azt javaslom hogy ne borotvával csináld majd a későbbiekben hanem epilátorral.
Nyugodtan szőrtelenítsd csak le.
Szia..
Nekem sem engedte anyu, de közöltem vele, hogy akkor egész nyáron hosszúnadrágban fogok járni és kadigánban.. Azóta hetente epilátorral szedem..
13/L
Mondd meg neki, hogy manapság halálra szekálnak, ha szőrösen mész emberek közé, tetszik neki vagy sem. Nem tudom milyen érettség kell ahhoz, hogy borotválhasd a hónaljad. :D Ha nő a szőr, akkor elég érett vagy, ha meg nem nő, akkor fel se merülne a kérdés gondolom. :D
Manapság elég ciki szőrösen mászkálni, a gyerekek meg külön kegyetlenek tudnak lenni ilyen téren. Megszoksz vagy megszöksz, lehet itt dobálózni a természetes, isten azért teremtette a szőrt, mert oka van, stb. szövegekkel, attól még szétszednek. :D
Szerintem ha ezt elég értelmesen interpretálod anyukádnak, akkor elég érettnek fog érezni. :D
De akár elmondod neki, akár nem, vegyél egy saját borotvát, mert baromira undorító közös borotvát használni, és a fertőzések melegágya is. Szerintem ha megtudja, hogy az övét használod, mérgesebb lesz, mint attól a ténytől, hogy borotválod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!