Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most ide irom de lehet nem...

Most ide irom de lehet nem ide kellene. Szóval arról va szó hogy ciki ha nem annyira borotválom a honljam és van kb 1 cm szőr és ha pántost huzok az hülyén néz ki?

Figyelt kérdés
borotválnám csak az van hogy anyám nem tud rólla és félek hogy mikor szólna hogy itt van az idő nekem meg csupasz....(lécci rendes válaszokat) szóval ciki lenne?
2012. jún. 20. 09:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Jézusom.Anyukád valami vallásos gyülekezet tagja vagy csak idős?A körmeit sem vágja?

Semmi beleszólása nincs édesanyádnak.Ez a te tested.A szőrtelen sokkal higiénikusabb , esztétikusabb és szebb.Még a férfiak is szőrtelenítik a hónaljukat.

Én azt javaslom hogy ne borotvával csináld majd a későbbiekben hanem epilátorral.

Nyugodtan szőrtelenítsd csak le.

2012. jún. 20. 10:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, én is így gondolom, de tegnap 15 éves lány írt ki hasonló kérdést...:-S
2012. jún. 20. 10:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia..

Nekem sem engedte anyu, de közöltem vele, hogy akkor egész nyáron hosszúnadrágban fogok járni és kadigánban.. Azóta hetente epilátorral szedem..

13/L

2012. jún. 20. 10:46
 14/17 A kérdező kommentje:
deh engedné csak szerinte még nem vagyok érett...hát nem érdekel akkor is elkezdtem ...és nyugottan járhatok bármibe :D
2012. jún. 20. 12:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyébként hány éves vagy, hogy anyukád még megtilt ilyesmit?
2012. jún. 20. 17:19
 16/17 A kérdező kommentje:
Én 12 .... de nem tiltotta meg csakszerinte nem vagyok érett
2012. jún. 20. 22:10
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy manapság halálra szekálnak, ha szőrösen mész emberek közé, tetszik neki vagy sem. Nem tudom milyen érettség kell ahhoz, hogy borotválhasd a hónaljad. :D Ha nő a szőr, akkor elég érett vagy, ha meg nem nő, akkor fel se merülne a kérdés gondolom. :D

Manapság elég ciki szőrösen mászkálni, a gyerekek meg külön kegyetlenek tudnak lenni ilyen téren. Megszoksz vagy megszöksz, lehet itt dobálózni a természetes, isten azért teremtette a szőrt, mert oka van, stb. szövegekkel, attól még szétszednek. :D

Szerintem ha ezt elég értelmesen interpretálod anyukádnak, akkor elég érettnek fog érezni. :D

De akár elmondod neki, akár nem, vegyél egy saját borotvát, mert baromira undorító közös borotvát használni, és a fertőzések melegágya is. Szerintem ha megtudja, hogy az övét használod, mérgesebb lesz, mint attól a ténytől, hogy borotválod. :D

2012. jún. 21. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!