Milyen gyantát használtok? Hogy kell gyantázni?
Barátom előtt nagyon kínos, hogy szőrös egy kicsit a lábam... és még tapasztalatlan vagyok gyantázás terén. Hogy kell? Milye gyantát használtok? A fanszőrzetemet is gyantázhatom?
Előre is köszi a válaszokat!:) 13/L
Használj borotvát, sokkal fájdalommentesebb. Fiatal vagy még a gyantához, vegyél egy csomag eldobható borotvát (lehetőleg minnél több pengével), az jó megoldás.
de a barátoddal tényleg várj még egy kicsit :)
eszedbe ne jusson borotválkozni!
Csak erősíti a szőrt!
Ha gyantázni akarod a lábad az a legjobb rá!
És ha ilyen idősen akarod hát rajta, csak véknyúlni fog:)
Elmondom hogy csináld:
1.: bemész egy drogériába és megkérdezed hol lehet gyantapatron melegítőt venni. Átlagba ott is lehet, mondjuk én egy fodrászkellékesbe vettem oO :) vicces :)
de tescoba vagy bármely nagyobb üzletbe is lehet venni.
az elég drága, 4-5 ezerig elmegy az ára.
2.: ha megvan a melegítő akkor patront kell venni..sok féle van, érzékeny bőrre, aloe verás, sima, stb. Mivel elsőre használod, érzékeny bőrre kérd.
3.: kell gyanta csík :) van 20as 50es 100as csomagba is.
a 100as csomag jobban megéri.
4.: vegyél hintőport :) lehetőleg kamillásat mert nyugtat :)
5.: Hazamész és este jó meleg vízbe lefürdesz hogy fel lazuljanak a szőrszálaid. És ezért este mert este a nő fájdalomküszöbe nagyon magas :)
6.: szárazra törlöd a lábad :)
7.: végighintőporozod :) DE ELŐTTE MÉG FÜRDÉS ELŐTT BEDUGOD MELEGEDNI A GYANTÁT :)
8.: először egy kisseb terűletet lekensz gyantával,a szőr növekedésével ellentétes irányba. tehát felfelé a térded felé
9.: gyorsan rásimitod 1x 2x a csíkot és egy határozott mozdulattal letéped felfelé a térded felé.
ne aggódj fájni fog :) az első mindig fáj utána megszokod és gyorsan megy:) véknyul, és sokkal ritkább lesz a szőrzeted.
viszont intim területen inkább menj el kozmetikushoz, mert oda nem jó a görgős gyanta. 1500 ftból megcsinálja. és jól...azt én is kozmetikussal csináltatom.. remélem segitettem és érthető voltam
23/L
az előző jól leírta, kivéve a 8-as pontot.,
a gyantát a szőr növekedésével egyező irányban kell felvinni, és ellentétes irányban kell a lehúzó csíkot lerántani.
Köszönöm a válaszokat!:) Félre ne értsetek, a lábamon akarom a barátom miatt, és nem a nemi szervemnél..!
És ha borotválom a szőrzetemet, milyen hamar lesz megint látható?
hogy milyen hamar? hát kb már másnap...nekem legalább is már másnap érzem hogy borostás. de ez függ a szőrzettől is.
van akinek 3-4 nap mulva látszik. de erös lesz tőle...én nem javaslom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!