Állásinterjúra ez így jó?
Figyelt kérdés
Egy fehér farmer, meg egy elegáns felső?
Irodai munka lenne, de most szoknyába nem tudok menni. Főleg, hogy előtte a városon is végig kell másznom:S
2012. jún. 26. 06:45
1/7 anonim válasza:
nem. Farmert ne vegyél állásinterjúra. Semmilyen színűt!
2/7 anonim válasza:
Így van, állásinterjúra ne vegyél farmert!
3/7 A kérdező kommentje:
És egy szürke selemynadrág? Vagyis nem selyem, hanem fényes anyagú.
2012. jún. 26. 08:38
4/7 anonim válasza:
nem tudom, már elmentél-e, de tök meleg van, jó lenne a szoknya, vagy egy egyszerű vékony szövet nadrág, bármilyen diszkrét színben.
5/7 anonim válasza:
fehér farmerrel semmi baj..sztem jó
6/7 anonim válasza:
miért ne mehetne el fehér farmerban?... legtöbb helyen nem nézik azt hogy miben vagy.
7/7 anonim válasza:
"Szoknyába nem tudok menni. Főleg, hogy előtte a városon is végig kell másznom."
Bocs, de kutya legyek, ha értem az összefüggést! Miért baj az, ha a városon szoknyában kell végigmenned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!