Mit vegyek fel évzáróra?
Figyelt kérdés
Ma lesz az évzáró és az jó ha fehér ing mellé felveszek egy rövidnadrágot,vagy inkább egy hosszú fekete nadrágot vegyek fel? és még valami:vigyek táskát? vagy hozzam kézben a bizonyítványt,mert ma is esős idő van és tavaly is esett és megáztam a bizonyítvánnyal együtt -.-2012. jún. 25. 10:37
1/6 A kérdező kommentje:
16/F
2012. jún. 25. 10:38
2/6 sweetsugar válasza:
Attól függ,hogy a sulid mennyire tűri el,hogy az ünnepségeken nem megfelelő(fehér ing,sötét nadrág)öltözetben jelensz meg.Mivel nincs annyira meleg,szerintem simán felveheted a hosszú nadrágot.Vigyél valamilyen táskát a bizonyítvány egy fontos irat(?),ne nézzen úgy ki,mint egy saláta:D
3/6 anonim válasza:
Hosszú sötét nadrág, engem annó biztos kivágtak volna (na jó hazaküldtek volna átöltözni), ha nem megfelelő öltözetben jelenek meg az ünnepségeken, ráadásul nálunk egyenruha volt. Kibírod azt a kis időt, + táska, a lehetséges eső miatt. :)
4/6 A kérdező kommentje:
jó,de egy nagy iskolatáskát minek vigyek annak ez egy kis bizonyítványnak? kisebb táskát meg milyet?
2012. jún. 25. 11:14
6/6 anonim válasza:
Én is egy válltáskára gondoltam, ha nincs akkor ne vigyél táskát, csak egy esernyőt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!