1/15 anonim válasza:
első szép,de magamon nem tudom elképzelni:)
Második nagyon szép!
3. más színben tetszene,mondjuk sárga vagy piros,vagy hófehér vagy fekete:)
2/15 anonim válasza:
Az első elmegy, a második kifejezetten tetszik, a harmadik meg egyáltalán nem tetszik.
3/15 A kérdező kommentje:
Köszi :) a 3. ruhákat még korallban vettem meg, van pont fekete és fehér is belőlük, csak a fehér átlátszik a mell alattól lefelé... a fekete meg nyárra elég necces szín :) Köszi a válaszod
2012. jún. 23. 19:00
4/15 anonim válasza:
sztem nagyon jók, csinosak, nyáriasak :) bár nem az én stílusom, de tetszenek.
5/15 Mendus válasza:
Húúú nekem az 1. nagyon tetszik! De a 3. sem rossz fehérben mondjuk :) Hol lehet kapni ezeket a ruhákat?
6/15 anonim válasza:
Az első szép, de nem hétköznapi viselet, egy tengerparti randira tudnám elképzelni. A második nagyon tetszik, a harmadikból pedig ordít a kínai piac feeling. Boccs.
7/15 A kérdező kommentje:
2012. jún. 23. 19:14
8/15 anonim válasza:
1: nekem hálóing jut róla eszembe... nem tetszik, a színe is rémes.
2: ez csak egyszerűen nem szép és kész.
3: jobb mint a másik kettő, de szépnek nem szép ez sem.
Ez csak az én véleményem... ettől még hordja nyugodtan az akinek tetszik.
9/15 ~Rubí válasza:
Mind három tetszik,de főleg az első kettő.
10/15 anonim válasza:
egyiket sem venném fel, az első és az utolsó mosogatórongy kinézetű, hát a második még elmenne, de nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!