Hogy tetszenek nektek ezek a női ruhák?
:)
Nekem is nagyon tetszenek, bár én fiú vagyok (nem magamon :D)!
Csak azt sajnálom, hogy kevés lánynak tetszenek ezek a stílusos ruhadarabok. Ma inkább az átlagos, plázában kapható, kicsit diszkós ruhadarabok népszerűbbek.
Nagyon jók! Bárcsak hordaná is valaki őket!
21/f
Nagyon örülök, hogy így öltözködsz, pedig semmi közöm hozzá. :D
Nem tudom, hogy miért nem részesítik előnyben az ilyen öltözködési stílusú lányokat a fiúk. A fiúk többsége sajnos a mai trendnek behódolt -tucat- lányokat szeretik. Mindegy, azért néhányan vagyunk mi is. :D
Nekem nagyon tetszene, ha a barátnőm így öltözködne, mert nálam fontos hogy kellemes, nőies megjelenésű legyen (persze ehhez passzoló belső tulajdonságokkal). De én is úgy vettem észre, hogy a legtöbb fiú inkább a fiúsabb lányokat kedveli (vagy csak nem merik bevallani az igazat). Mindenesetre örülök, hogy azért vannak ilyen lányok is, mint 7. válaszoló, meg annak is, hogy nem én vok. az egyetlen így gondolkodó fiú. :-)
21/f
Én is nagyon fontosnak tartom azt, amit az első zárójeledbe tettél! :)
Én is örülök!
Ha már mindenki ír kort, én is írok: 18/F :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!