Fiúk! Elsősorban a ti véleményetek érdekel! Milyen egy jó csaj?
Legyen nőies kívül-belül! Hordjon gyakran szoknyákat/ruhákat, legyen mindig vidám mosolygós, kedves, bájos! A testi adottság nálam nem szempont (persze egy bizonyos határig), de azért inkább legyen egy picit teltebb! Karosszéria- meg egyéb méret nem érdekel!
21/f
Nekem nem fontos, hogy az átlagnál nagyobb legyen az intelligencia szintje, csak legyen művelt. Ha felkiáltom azt, hogy Charlotte Brontë akkor ne az legyen a reakciója az meg miféle márka.
Nem számít, hogy milyen magas(bár zárójelben megjegyezném, hogy a magasabbakat jobban szeretem).
Valakinek a barna, valakinek a szőke haj áll jól, szóval nem ez alapján fogok dönteni, de mint a többség, én is szőkepárti vagyok. De a festett fekete hajtól irtózom. Eredeti fekete hajú magyar lány pedig nem létezik.
Öltözködjön letisztultan és nőiesen, engem egy hatalmas Supra cipő ki tud ábrándítani. Imádom a szoknyákat.
Mivel lehet levenni a lábamról? Ha szürke, kék, vagy zöld szeme van, e mellé fehér bőre, és szőke haja van egy lánynak.
Igazából nem szeretem a barna szemet, azt nem tudnám órákig bámulni, elveszni bennük, vagy nem is tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!