Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fürdőruha probléma! Fel...

Fürdőruha probléma! Fel merjem venni?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy fürdőruhát a netről, de itthon szembesültem vele, hogy az alsórésze nem rendes bugyis, hanem tangás:S Nem a legvékonyabb, durvább fajta, hanem ilyesmi:

[link]

Elég vékony vagyok és nem narancsbőrös a fenekem, de erre nem számítottam, és nem tudom fel vehetem-e. Ciki az ilyen bikini? :S Amúgy 20 éves vagyok.

2012. jún. 21. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen a bikini? Milyen színű? Tudod linkelni?

Én tangát semmiképp nem vennék fel.

2012. jún. 21. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:
én felvenném, ez még sztem nem durva..
2012. jún. 21. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha jó alakod van és nem vagy szégyenlős akkor vedd fel.A pasiknak tetszeni fog,de a nőktől tuti rossz pillantásokat kapsz majd.
2012. jún. 21. 11:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, mekkora a hátsód. Felvehetted volna, hogy lássuk, hogy a negyede popsid lóg ki belőle, vagy a háromnegyede, mert nem mindegy. Mondjuk mindenféleképpen felveheted, rádszólni nem fognak, csak gondold végig, hogy milyennek szeretnéd láttalni magad, mert simán előfordulhat, hogy olyanokkal is összefutsz (tanárod, munkatársad, pasid mamája) akik előtt kínos lesz, hogy kint a segged a fürdőruhából.
2012. jún. 21. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!