Duci lányok, nektek nem rémálom a nyár?
Én is annyi vagyok, mint te, kérdező, de 59-es combokkal.
Csak térd- vagy halászgatyát hordok.
De nem mások miatt, mert rohadtul lesz@rom, kinek a szemét szúrja az öltözékem.
Csak nem szeretem, ha összeér a combom. Nem a látvány miatt, hanem kellemetlen érzés.
Én is vékony vagyok viszonylag, habár most kicsit felugrottak rám a kilók (174/63 kg vagyok, voltam 58 is).
Na szóval pont tegnap láttam egy lányt: hosszú gatya volt rajta, meg egy fekete póló. És megmondom őszintén, ha látok egy kicsit ducibb lányt így beöltözve, még feltűnőbb mintha rövid gatyában lenne...Én pl soha sem szoktam megkritizálni senkit hogy "Milyen vastag már a lába miért vett fel rövidnadrágot?" Pl egy husibb lányon tök jól állnak a lenge len halásznadrágok, ha már takargatni akarja magát, szóval nem kell hosszúban járni.
18-as!
Ha tudnád hogy irigyellek! :)
50-es combbal igazán hordhatnál rövidgatyót.
Ugyanolyan magas vagyok, de 7 kilóval könnyebb és 55 centi a combom, de azért időnként felveszek én is rövidebbet. :)
Na figyú !
Ne értékeldd le magad !
ahhoz mit szólsz 12 éves 62 kg-os lány !
Na ahhoz mit szóltok lehet fikázni a másikat lenézni de először majd nézzetek magatokba !
Amúgy én nagyon sovány vagyok de jó alakom van !
Ha akarsz írj privibe és elmondok valamit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!