Duci lányok, nektek nem rémálom a nyár?
Figyelt kérdés
Mertek rövidgatyát és egyéb nyári dolgokat felvenni? Mert én csak hosszúgatyát merek ...2012. jún. 20. 18:14
1/21 anonim válasza:
2/21 anonim válasza:
Rajtam van kb 5-6 kg felesleg,és én veszek fel rövid nadrágot,nem fogok mások véleménye miatt hőgutát kapni! :)
3/21 A kérdező kommentje:
Igazad van. Hány kg, hány cm vagy amúgy?:)
2012. jún. 20. 18:22
4/21 anonim válasza:
de az a felháboritó hogy mi kissé teltebb lányok nem merünk vékonyan öltözni
de a dagi(100kg fölötti)nök meg tök bátran öltözködnek
na igazából a felhábaritó nem is a megfelelelő jelző
inkábbb érdekes
5/21 anonim válasza:
Én vékony vagyok, úgyhogy csak véleményt mondok, sokkal feltűnőbb a súlyfelesleg ha még takargatni is próbálod. Nyáron rövidnadrágot, szoknyát vegyél fel, nem kell hozzá tökéletesnek lenni, hosszúnadrágban mindenki rád fog bámulni és hülyének néznek. Ha meg annyira nagyon zavar hogy duci vagy ideje lefogyni.
6/21 anonim válasza:
igaza van a vékony csajszinak
vagy elfogadjuk magunkat vagy fogyókúra
nem kell megsülnünk nyáron
7/21 A kérdező kommentje:
Igen, aki vékony és talán soha nem is volt gondja a súlyával, nem tudja, hogy lefogyni nem olyan egyszerű. De persze akaraterővel minden lehetséges. Addigis veszek holnap egy rövidgatyát.
2012. jún. 20. 18:35
8/21 anonim válasza:
Én is lefogytam 35 kg-t :) Amúgy szerintem vedd fel nyugodtam. Mik az adataid?
9/21 anonim válasza:
1.válaszoló vagyok
az én méreteim
mell:100cm
derék:82cm
csipő:102
comb:58 cm
vádli:39cm
10/21 anonim válasza:
én 170 centi vagyok és 75 kiló. rövidnadrágot nem veszek fel, csak olyat, ami térd fölé ér. de általában szoknyát, vagy egyberuhát hordok. szeretek csinosan, és kényelmesen öltözködni, akkor is, ha van rajtam vagy 10 kiló felesleg. a lényeg, h jól érezzem magam a bőrömben. hány centi és hány kiló vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!