Mivel tudnám kényelmesebbé, hordhatóbbá tenni a magassarkú cipőmet?
Figyelt kérdés
12 centis sarkúról van szó.Tudok benne járni és nagyon szeretem de egy órán belül a talpam elől lévő része és a lábujjaim kegyetlenül fájnak!Mit tudok csinálni hogy ez megszűnjön és kényelmes legyen a cipő?2012. jún. 19. 18:06
1/3 anonim válasza:
12 cm-es sarkú cipő nem tud kényelmes lenni, még a fele ekkora is szétcseszi a lábat, ez meg különösen. Szerinted megoldható hogy ne a talpad első részére essen az egész súlyod? Nem. Sose lesz kényelmes mindegy mit csinálsz. Ezért nincs is értelme ilyet hordani, közönséges, kényelmetlen, nevetséges.
2/3 anonim válasza:
Én a magassarkúimba vettem ilyen zselés párnát. Lehet kapni DM-ba, Rossmann-ban, Deichmann-ban, stb.
Több féle is kapható, egy ideig nagyon kényelmes, de abban sem bírod majd egész nap. De tény, hogy sokat javít a helyzeten, hiszen jó puha és hűs. :)
Mondjuk 12 cm-es cipőbe még nem próbáltam, de 9-esben már igen. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Első,érdekes módon a legtöbben csinosnak tartják ha egy nőn magassarkú van :) Második,köszi az ötletet,holnap veszek egyet :D !
2012. jún. 19. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!