Hogy lehet úgy öltözni egy lánynak, hogy látni lehessen, h. van pénze? ->
Figyelt kérdés
nem én rólam van szó,csak egyik ismerősöm [ fiú ] kitűnik a többi fiú ismerőseim közül az öltözködésével.Olyan retro-s [ ha jóra gondolok ] olyan nagyon vagány.Látni ,h. van pénze :D szóval más stílusban,mint a többiek :] pl. fehér nadrág,feszülős póló,nagyobb napszemüveg,karkötő,nyaklánc,valami jó kis cipő.Lánynál? :] csak kíváncsiság.köszönöm2009. júl. 6. 00:19
11/14 anonim válasza:
Az nem fordult meg a fejedbe, hogy azért öltözik úgy mert kicsikét melegecske?
12/14 anonim válasza:
Az igazán gazdagok fel nem vennének retrót... retrót tipikusan az újgazdag, rongyrázós tinik vásárolnak a szülők pénzéből. ismerek több generációs gazdag embereket, ők olyan ruhákat vásárolnak, amiken nem ordít a márka, hanem a ruha anyagából, fazonjából lehet látni, hogy piszok drága.
13/14 anonim válasza:
Retro...úristen. Akinek egy kicsit is van stílusérzéke, az nem vesz fel olyat. Elég gáz, ha magára aggat minden márkás cuccot, csakhogy menőnek tűnjön. A ruhák anyagán, szabásán észre lehet venni, hogy mi a minőségi. Én a Mango-ban szoktam vásárolgatni, mert ott viszonylag minőségi ruhák vannak és közel áll a stílusomhoz.
16/L
14/14 anonim válasza:
menj el vásárolni személyi stylisttal, és akkor mindenkinek elmondhatod, hogy saját stylistod van- arra tuti nem tudnak rákontrázni (a suliban is elment egy csaj a Shaonille-es stylist lánnyal, és persze mindenkinek leesett az álla :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!