Hogy lehet úgy öltözni egy lánynak, hogy látni lehessen, h. van pénze? ->
Most neked van pénzed és ezt akarod a ruháddal fitogtatni vagy épp az, hogy nincs és ennek az ellenkezőjét akarod szitén ruhákkal elhitetni az emberekkel?
ha az előbbi, akkor hordj te is retrót, virítson minden ruhádon a márkája (bár mondjuk az igazán gazdag és jóízlésű emberek ruhája alapján nem a márkajelzésből, hanem a fazonból és az anyag árulkodik az illető jóléte)
ha meg a második áll fenn: csak azért ne akarj márkás ruhákkal felvágni, hogy azt higgyék, pénzes csaj vagy gondolom még nagyon fiatal lehetsz. keress inkább olyan jófej értelmes társaságot magadnak, ahol nem a ruhájuk alapján ítélik meg egymást a tagok, jobban jársz higgy nekem.
köszi,de a baráti társaságom kicsit sem olyan,h. ruhák alapján ítélkeznek.Annyira fiatal sem vagyok.
főleg,h. nem is járok ki ^^
de áh
én tényleg nem magamra értettem.Csupán kíváncsiság.Nem rohanok holnap az üzletekbe márkás cuccokat venni,na
Én értem, hogy mire gondolsz. :)
Ha vki ért hozzá és olyan körökben mozog, akkor első ránázásre meg tudja állapítani efy ruháról, hogy márkás-e vagy sem. Az óra, ami nagyon fontos, hogy márkás legyen, lerí, ha kínai. Ékszerek: tudod, a kevesebb, az több. Az hord extra sok ékszert, aki nem gazgad, de azért an pénze és azért, hogy mutogassa felteszi az összeset, na meg a kisebbségiek. A kiegészítők a legfontosabbak: cipő, táska, óra. Az, aki csak gazdagnak akar látszani, általában nem ad az ilyesmire. Inkább szoknyát vesz és blúzt. Egy cipőn/táslán rögtön látszik, hogy drága-e vagy sem. A ruhának pedig látszik az anyagán, a vassárán, a szabásán, hogy milyen minőségű. Én mindig azt mondom, hogy nem kell 200 különböző blúz, inkább legyen kevesebb, de az minőségi, érezze magát jól benne az ember. Továbbá, ha lányokról beszélünk, akkor a smink. Lehet szolid, lehet erős, látszik hogy vki ért-e hozzá vagy sem. És fontos, hogy tudja viselni az illető.
Ha még valami érdekel, akkor kérdezz. :)
de miért hiszed hogy azért öltözik jól mert több pénze van mint neked vagy másnak? lehet hogy kb ugyanannyi pénzből hozza ki mint a többi átlagos ember. talán csak jobb stílus/divatérzéke az átlagosnál. drága márkás ruhákban is sok ember fest olyan tucatul hogy csak na.
szerintem, a tömegből kitűnően és feltűnően stílusosan öltözni egyáltalán nem ilyen egyszerű. ez nagy tévedés. drága ruhákat vehetsz, de ízlést nem lehet venne semennyi pénzért.
én jól tudom,h. sok pénz nélkül is lehet feltűnően öltözködni :]
azért tudom,h.ő a pénz miatt,mivel ismerem :D és gazdagok ^^ de neki más stílus nem is passzolna. [ szerintem ] :]
köszönöm az utolsó előttinek főleg :]
asszem ennyi elég :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!