Buliba ilyen szandált fel lehet venni miniszoknyával, vagy ez égő? ( fotó lenn)
2012. jún. 14. 09:55
11/13 anonim válasza:
Igazság szerintem nem tetszik a cipő, de miniszoknyával még kicsit rá is dobsz a r..... hatásra.
Ha meg mindenképp ezt veszed fel, akkor harisnyát ne vegyél fel hozzá, mert ez harisnyával még mindig égőbb, mint ez a cipő.
12/13 anonim válasza:
Harisnya nélkül, nagyon jó :) (ha a harisnya kilátszik a szandál elején, az ocsmány, ezért kell, hogy vagy elöl zárt, vagy harisnya nélkül)
13/13 anonim válasza:
Szerintem jó, de semmiképpen se vedd harisnyával! Csak a zárt orrút vesszük harisnyával, a nyitott igénytelen úgy.
Amúgy 30 fokban minek harisnya?
/Én kb. április elejétől-közepétől úgy október közepéig vagy ahogy az időjárás engedi, egyáltalán nem veszek fel harisnyát. Szandált, sarut persze csak nyáron hordok, hűvösebb napokon balerina vagy vászoncipő a nyerő, hosszú nadrághoz is jók, nekem mezítláb kényelmesek./
Szóval ha én venném fel, csak mezítláb tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!