Buliba ilyen szandált fel lehet venni miniszoknyával, vagy ez égő? ( fotó lenn)
2012. jún. 14. 09:55
1/13 anonim válasza:
Felveheted, de nehogy legyen rajtad harisnya, mert úgy már tényleg gáz lenne.
3/13 anonim válasza:
szandállal nincs gond na de miniszoknya:D Bár ha az a célod, hogy megdöngessenek akkor nincs gond.
20/F
4/13 A kérdező kommentje:
Miért, nem állna jól ehhez a szandálhoz a harisnya?
2012. jún. 14. 09:58
5/13 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Ugye ezt te sem gondolod komolyan kedves kérdező?! Nyitott orrú cipőhöz/szandálhoz nem veszünk fel harisnyát!!! Gondolj már bele, az ujjaidnál ott kandikálna a harisnya varrása. Bár te tudod, nyugodtan vehetsz fel hozzá, csak az NAGYON parasztos
6/13 anonim válasza:
A diszkóban a kutya se fogja látni a harisnyája varrását. Mellesleg a szandált se sokan fogják nézni. :)
7/13 anonim válasza:
Van olyan harosny egyébként ami nyitott orrú cipőhöz való... Amúgy én sem támogatom NYÁRON a szandál és harisnya párosítást. Persze télen más mikor felvesz valaki egy szép magassarkú szandált egy bálba pl. valami elegáns ruhával.
A kérdésre válaszolva: Szerintem fel lehet venni szandát miniszoknyával, nyár van.. Bár most még (nálunk) nincs olyan meleg az ilyen ruhákhoz, sajna...
8/13 anonim válasza:
Nem te vagy a farmerszoknyás, neccharisnyás csaj? Ezek szerint sikerült lebeszélnünk a neccharisnya + sportcipő kombóról?
9/13 anonim válasza:
Fel lehet venni, nincs semmi gond a szandállal, sem a miniszoknyával. Bár a harisnya tényleg nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!