Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan engednék meg, hogy majdnem meztelen profi fotókat csináljanak róla?
Csak felmérés, nem vagyok fotós, és nem akarok képeket csinálni, egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hogy az átlag emberek leginkább hogyan reagálnak erre a kérdésre. a kérdés nőknek és férfiaknak is szól.
megj.: az, hogy majdnem meztelen, annyit takar, hogy fehérneműben lenne a modell, vagy valami olyan lenge cuccban, ami már olyan hatást kelt, mintha csak fehérnemű lenne rajta.
Ha akt kép akkor vállalom. Ruha nélkül is.
22/L
Nekem egyik barátnőm fotózgat, hobbiszinten, de egész jól. Pár pohárka után lehet, hogy megkérném, hogy készítsen rólam pár ízléses fotót. Persze ezeket csak a páromnak mutatnám meg, senki másnak.
Ilyen szinten amúgy én talán még az aktot is bevállalnám... De nem biztos.
21L
Én megengedném. Mivel a nővérem a fotós és ő biztos nem fog vele visszaélni.
Fehérneműben akár nyilvánosan is (mit tudom én, újságban) pózolnék, egy esztétikus fehérneműn vagy fürdőruhán nincs mit szégyellni. De nincsenek ilyen vágyaim szóval marad a nővérem ha egyszer kedvem támadna, aztán pedig megtartanám magamnak a fotókat.
simán bevállalnám, nincs mit takargatnom.
20L
A Nők 50-70%-át rá szoktam venni, hogy csináljunk ilyen képeket, ha már neki álltunk fotózni.
A ruha mennyisége már a lányon szokott múlni, de szerintem érdemes.
Ha valaki elmegy fotóshoz valószínűleg fogyozott, készült rá, tehát lehet, hogy szebb mostanában nem lesz.
Azért az ilyen képek megdobják az önbizalmát a Nőnek.
32/F fotós
Nincs mit takargatnom, és ha el is készülnének, maximum a közeli ismerőseimnek és a páromnak mutatnám meg. Nem mondom, h elégedett vagyok a testemmel, de egynek elmegy
F30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!