Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A lábukkal elégedetlen lányok...

A lábukkal elégedetlen lányok - más is van esetleg ezzel így?

Figyelt kérdés
Szóval..nem bírom elviselni ha lapos talpú cipőben látnak:D Mármint tényleg. Alapjáraton vékony vagyok(160 cm - 46 kg), de a lábaim szörnyűek. És nehezemre esik felvenni egy lapos talpú cipőt. Ennek ellenére a torna órával nincs bajom, csak az utcán ne kelljen végigmennem egy tornacipőben. Az sem számít ha csak 2-3 centis a magassarkú, de kell annyi a lelki békémhez:D
2012. jún. 9. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne vegyél fel laposat. Nekem is baromi rondák a lábaim, de mivel amúgy is egy dagadt disznő vagyok, nem bírom a magassarkút, így laposban járok, és még kövérebb disznó vagyok...Gáz.
2012. jún. 9. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:
én már nem járok iskolába de nem veszek fel olyan cipőt aminek nincs sarka. Méghozzá azért mert 165 centi körül vagyok és rövidek a lábaim,magassarkú meg annyit dob rajta hogy na:) hosszítja a lábam,karcsúsítja meg alapból nekem nem kényelmetlen:) Szóval amit leírtál teljesen igaz rám is! Kutyakozmetiksus vagyok,tehát állómunka igaz még csak gyakornok,de oda is törpesarokba megyek:)
2012. jún. 9. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Én ugyan 165 cm vagyok, de szinte én is minden nap magassarkút hordok, tornacipőben nem merek a fiúk szemébe nézni, akik nálam sokkal magasabbak. Én csak biztatnálak, mivel a magassarkú nőies, és az olyan vékony alkatúaknak, mint te, kiváltképpen jól áll. Én komolyan nem értem a nagyon alacsony lányokat (pl. 156-8 cm), miért hordanak némelyek szándékosan tornacipőt, hiszen akkor végleg törpének fognak látszani...
2012. jún. 9. 23:02
 4/4 anonim válasza:
Én meg nagyon szeretnék magassarkúban járni.. de egyszerűen nem érzem jól magam benne.. úgy érzem csak tipegek.. de mindig is irigyeltem azokat akik naphosszat jól érzik magukat benne, tényleg sokkal nőiesebb, mint egy lapos cipő.. És ne sajnáljátok hogy kicsit alacsonyabbak vagytok.. én 170cm vagyok és ha egy-egy ünnepélyre felveszek egy magassarkút, magasabb vagyok minden 2. fiúnál.. és higgyétek el.. ez zavarba ejtőbb mintha felfele kéne néznetek rájuk..
2012. jún. 9. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!