Minden 16 éves elégedetlen a külsejével?
Ez nem korfüggő. A legtöbb ember nincs teljesen megelégedve a külsejével.
Én úgy szoktam önbizalmnat növelni, hogy összeírom mit tartok szépnek magamon. Vagy ha nagyon szomorú vagyok, akkor a tükör elé állok és megmagyarázom magamnak, hogy mi is a szép rajtam. Jó lelbeszélgetünk, utána mindig magabiztosabbnak érzem magam. :D
Esetleg járj olyan helyekre, ahol tudsz új emberekkel ismerkedni, a sikerélmény is önbizalmat ad.
Ha a környezeted szerint jól nézel ki, az a fontos! Akkor biztos hogy úgy van.
Az ember,főleg fiatalon,mindig kritikusabb saját magával szemben.
A tükör pedig felnagyítja a pici hibákat is, főleg ha erős a világítás, pl fürdőben:)
L18
L18
egy lány kell neked, akivel nagyon boldog leszel.
amég nem jöttem össze a mostani barátommal, addig velem is ez volt. mára megváltozott :)
Az meg azért lehet mert nyilvános helyeken még több embernek "kell" tetszeni:)
Szerintem nem feltétlen csaj a megoldás, csak egy kis önbizalom-tréning:)
L18
L18:)-ez már direkt volt:)
16 vagyok én is.. és igen. Sajnos én is elégedetlen vagyok a külsőmmel:) Sőt sokszor őrületbe kergetem az embereket az önkritikámmal..
Amúgy furi.. a fürdőszobánkban a tükörben mindig szépnek látom magam.. máshol meg abszolút nem:D Tudnak valamit..:D
L16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!