Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kinek áll jól az ilyen ruha?

Kinek áll jól az ilyen ruha?

Figyelt kérdés
Hasonlót szeretnék, viszony elég vékony vagyok (48/167), és nem tudom jól állna-e. A link: [link] Köszi a válaszokat. ;)

2012. jún. 7. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha lötyög rajtad, akkor ne.
2012. jún. 7. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a ruha a normál- és soványabb alkatúaknak is jól áll. Nyugodtan felvehetsz ilyet :)
2012. jún. 7. 17:44
 3/6 anonim ***** válasza:
48%

ettől még vékonyabbnak fogsz tűnni! Semmiképp se vegyél ilyet 48 kilóra!! inkább olyat, aminek bővebb az alja

[link]

2012. jún. 7. 17:45
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
vagy ilyet: [link]
2012. jún. 7. 17:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez attól is függ,hogy mennyire vagy formás,milyenek az idomaid.Az ilyen ruha vékony és egyben jó alakú lányokon áll jól.Ha túl vékony vagy és az alakod inkább fiús,nem fog jól mutatni rajtad.

22/L

2012. jún. 7. 17:59
 6/6 anonim ***** válasza:
nagyon jol alna rajtad....szerintem ez a ruha a sovanyokon all jol....ugyhogy nyugottan vegyed:)
2012. jún. 7. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!