1/11 anonim válasza:
nekem nem tetszik. kicsit k.rvás meg nem is tudom... olyan semmilyen :S
20l
2/11 anonim válasza:
Szerintem irtó jól néz ki, de biztos hogy nem venném fel.. meg az a fura köves valami nem tetszik az elején, de a háló marha jól néz ki. :)
16/L
4/11 anonim válasza:
Kicsit a könnyen megkapható lányok viseletére hasonlít.
Nagyon vonzó lehet benne a lány, de párkapcsolatot biztos nem építenék ki vele. A célodtól függ: hódítani akarod vele a "férfi agyat", vagy sem.
5/11 anonim válasza:
Közönséges, olcsó hatást keltő. Soha nem venném fel.
6/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, imádom az ilyen átlátszós csipkés részeket egy ruhán, nagyon csinos. Nekem azért is jön be, mert nagyon csinosan állna rajtam egy ilyen. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy felvegyen egy ilyen ruhát, de aki megteheti, azon nagyon jól néz ki!
8/11 anonim válasza:
Hàt.. "munkaruhának" okés, de egyébként szörnyen olcsó hatást kelt.
9/11 anonim válasza:
Nekem sem tetszik.. Azok a kövek rajta..,szörnyű, bocsi..
Vagy csipke vagy kő..
21/l
10/11 anonim válasza:
Szerintem állati!!!És RENSIX!!Imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!