Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a ruha milyen méret? 96-os...

Ez a ruha milyen méret? 96-os mellbőség?

Figyelt kérdés

[link]

Az eladó azt állítja beleírt méret S, de szerinte 38/40-es a ruha. Rákérdeztem a mellbőségre, mert szerintem 96cm az sok. Azt állítja a 38-as ruhák 90-92 cm-esek.

Akkor megmondaná valaki, hogy (mell)90-(derék)74-(csípő)95-ös méretre mekkora ruha kell?

2012. jún. 6. 08:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát csak magamból tudok kiindulni. Nekem a mell-derék-csípő méretem: 98-80-100.

38-40-es méretű ruhákat hordok.

2012. jún. 6. 08:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. azt még hozzá kell tennem, hogy 70 %-ban inkább 40-es ruháim vannak, de van olyan fazon, amiből jó a 38-as is.
2012. jún. 6. 08:13
 3/8 anonim válasza:
Én 40/42-es rucikat hordok 96os mellbőségemmel. Vigyázz ezzel a ruhával, csalóka nagyon. Derékban vékony, de nagy cicikre van. El fog állni cici részen szerintem, bő lesz ott rád, 6 cm szerintem elég sok.
2012. jún. 6. 08:29
 4/8 A kérdező kommentje:

Jól gondolom, hogy nekem 38-as ruha kell? Több mérettáblázatot is megnézem és a szerint is 38-as kell.

Egyszerűen nem találok ruhát, ami tetszik is és jó is lenne. Lagziba megyünk, de nem akarok sokat költeni egy új ruhára. És olyat szeretnék, amit hétköznap is fel lehet venni. Inkább elmegyek boltba és ott veszek.

2012. jún. 6. 08:38
 5/8 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy a méret a ruha fazonjától is függ, szóval lehet, hogy 38-as a méreted, de van olyan ruha, amiből mondjuk elég a 36-os is.

Én a helyedben inkább boltban néznék körül, netről rendelni lutri. Vagy jó lesz, vagy nem. Aztán feleslegesen dobtad ki a pénzt. Na meg attól, hogy képen jól mutat a ruci, nem biztos, hogy rajtad is jól áll. jártam már így, soha többet nem veszek próba nélkül.

2012. jún. 6. 08:43
 6/8 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok, illetve a 40/42es méretű :)) Hát boltban nem fogsz olcsón találni az biztos, viszont így netről megveszed és lehet ne lesz jó, szóval kidobtad az árát az ablakon, utána pedig vagy el tudod adni , vagy nem. Ha pedig nem jó akkor másikat kell venned. Viszont kínaiban láttam nagyon szép kis egyberuhát, aminek tüllös az alja, alkalmi kimondottan, még meg is lepődtem rajta, hogy ott lehet ilyet is kapni. Nem tudom merre felé laksz, de pl. Siófokon a sétányon is vannak egész jó árban az árusoknál. Nem nézted az 1-el nagyobb vagy kisebb méretűeket ? Érdemes azokat is végig böngészni, mert a számozásra tényleg nem lehet adni, csak a méretekre.
2012. jún. 6. 08:55
 7/8 A kérdező kommentje:

De néztem nagyobb, és kisebb méretet is. A 36-os az általában mind kicsi mellben, még a 38-as ruháknál is max. 84cm-es mellbőséget írnak. A 40-es meg ha mellben jó is, akkor derékban bő. :(

Köszönöm a válaszokat. Tényleg inkább boltba megyek.

2012. jún. 6. 09:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát jobb ha hozzászoksz, hogy nem lesz olyan ruha, ami mindenhogy jó. :( Én is azért hordok inkább bő ruhákat, mert olyan nagy a mellem, hogy egyszerűen nem fér bele a többibe. Varrathatsz is magadnak ruhát, szerintem nem lenne drágább, mint boltban, és akkor minden akkora, amekkorát szeretnél.

De a vaterán lehet méretre is keresni, pl rád ez pont jó lenne:

[link]

[link]

[link]

[link]

Bocsi a linkáradatért, de olyan jó így ruhát nézni, mivel rám ezek nem jók (az én mellbőségem 105.. :D) ezért nem fenyeget a veszély, hogy megveszem őket.. :D

2012. jún. 6. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!