Ez a ruha milyen méret? 96-os mellbőség?
Az eladó azt állítja beleírt méret S, de szerinte 38/40-es a ruha. Rákérdeztem a mellbőségre, mert szerintem 96cm az sok. Azt állítja a 38-as ruhák 90-92 cm-esek.
Akkor megmondaná valaki, hogy (mell)90-(derék)74-(csípő)95-ös méretre mekkora ruha kell?
Hát csak magamból tudok kiindulni. Nekem a mell-derék-csípő méretem: 98-80-100.
38-40-es méretű ruhákat hordok.
Jól gondolom, hogy nekem 38-as ruha kell? Több mérettáblázatot is megnézem és a szerint is 38-as kell.
Egyszerűen nem találok ruhát, ami tetszik is és jó is lenne. Lagziba megyünk, de nem akarok sokat költeni egy új ruhára. És olyat szeretnék, amit hétköznap is fel lehet venni. Inkább elmegyek boltba és ott veszek.
az a baj, hogy a méret a ruha fazonjától is függ, szóval lehet, hogy 38-as a méreted, de van olyan ruha, amiből mondjuk elég a 36-os is.
Én a helyedben inkább boltban néznék körül, netről rendelni lutri. Vagy jó lesz, vagy nem. Aztán feleslegesen dobtad ki a pénzt. Na meg attól, hogy képen jól mutat a ruci, nem biztos, hogy rajtad is jól áll. jártam már így, soha többet nem veszek próba nélkül.
De néztem nagyobb, és kisebb méretet is. A 36-os az általában mind kicsi mellben, még a 38-as ruháknál is max. 84cm-es mellbőséget írnak. A 40-es meg ha mellben jó is, akkor derékban bő. :(
Köszönöm a válaszokat. Tényleg inkább boltba megyek.
Hát jobb ha hozzászoksz, hogy nem lesz olyan ruha, ami mindenhogy jó. :( Én is azért hordok inkább bő ruhákat, mert olyan nagy a mellem, hogy egyszerűen nem fér bele a többibe. Varrathatsz is magadnak ruhát, szerintem nem lenne drágább, mint boltban, és akkor minden akkora, amekkorát szeretnél.
De a vaterán lehet méretre is keresni, pl rád ez pont jó lenne:
Bocsi a linkáradatért, de olyan jó így ruhát nézni, mivel rám ezek nem jók (az én mellbőségem 105.. :D) ezért nem fenyeget a veszély, hogy megveszem őket.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!