Milyen fürdő ruhát vegyek?
Figyelt kérdés
1 hónap múlva megyünk Törökországba nyaralni és nincs fürdőruhám....majd megyünk Pestre a Dekatlanba (nem tudom h kell leírni) és ott választok ha lesz..milyet ajánlotok,13 éveseknek mi a jó? kb.150 cm vagyok és kb 47kg2012. jún. 6. 15:17
1/5 anonim válasza:
Figyelj,ezt így elég nehéz megmondani látatlanba,menjetek el anyuddal/barátnőddel és próbáld fel. A kínaikban is vannak tök jók olcsón,és nagyon sok ruhaboltban(bár nem nagy választékba) és fehérneműboltban.
2/5 A kérdező kommentje:
kösziii de valami ötlet valami szín,vagy fajta??
2012. jún. 6. 18:51
3/5 anonim válasza:
Szerintem mindenféleképpen pántosat vegyél és a színe az mindegy attól függ melyi áll jobban
4/5 anonim válasza:
vegyél valami színeset,mintásat, fekete-fehéret,barnásat ne,most a színes a divat.Vegyél rózsaszínt,kéket,zöldet.. akár sárgát vagy pirosat ha magabiztosabb vagy. Ha szőke a hajad a rózsaszínt,az erős pinket ajánlom.
[link] itt is van pár tipp a választáshoz
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2012. jún. 8. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!