Igazam van? (fiúk ízlésével kapcsolatban)
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy a 18 év feletti férfiak jobban elfogadják,ha egy lányon van felesleg, mint egy 15 év körüli.2012. jún. 6. 15:12
1/8 anonim válasza:
Ezt már én is megfigyeltem...de nem mindegyik fiú:)
2/8 anonim válasza:
ez azért van mert csak a kutyák szeretnek játszani a csontokkal :D
na de félre a tréfát, úgy gondolom hogy a 15 évesek még fiúk, szinte gyerekek hisz a srácok amúgy is később érnek. Ők még Cosmopolitan modellekre buknak aztán később meg már komolyodnak.
TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!
3/8 anonim válasza:
20 vagyok, de most is és 18 év alatt is (mint általában a legtöbb férfinak) az tetszett, aki külsőre is és belsőre is megfogott. Akár volt rajta felesleg akár nincs. Sokkal inkább az a mondás, hogy "csak a kutyák szeretnek játszani a csontokkal" gyerekes.
4/8 anonim válasza:
kedves utolsó, ahogy azt a második sorban is irtam, félre a tréfát illetve akinek nem inge ;)
5/8 anonim válasza:
Nem lehet általánosítani, de többnyire igaz.
Én 23 vagyok, de a vékony lányokhoz vonzódom. Ez nem azt jelenti, hogy lenézem azt, akin felesleg van. Egyszerűen csak ilyen az ízlésem. Na meg az se mindegy, hogy mennyi az a felesleg. Mert egy 2-3kg még simán elmehet, de a 10-20 már sok. Ízlések és pofonok. Kinek a pap, kinek a papné:)
6/8 anonim válasza:
Bocsánat második, én sem rád értettem. :) Csak sok helyen olvastam már ezt a "mondást", főleg olyan lányok képei alatt, akiknek van feleslegük.
7/8 anonim válasza:
15 évesen még nem szerelem van elsősorban, hanem menőznek, kinek van jobb csaja, 18 év felett meg már az érzelem is jobban képbe kerül.
8/8 anonim válasza:
Attól függ,van egy 19 éves barátom aki azért nem járt egy csajjal,mert kicsit nagy a hasa. És a lány hihetetlenül szép volt és kedves. Hát ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!