Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cipővásárlással kapcsolatban...

Cipővásárlással kapcsolatban tudnál segíteni?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy cipőt a szalagavatóra, a 38-asból ahogy mentem kijött a lábam, de a 37-es kicsit szorít. Nem vagyok otthon ezekben a cipőkben ezért úgy gondoltam hogy inkább szorítson de tudjak menni benne. Vagy a 38-asat kellett volna megvennem és kényelmesebb lett volna ha kicsit kitömöm az orrát?
2011. nov. 12. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd meg a 38-asat, jó lesz jövőre is, most meg kitömöd pzs-vel vagy vattával az orrát sarkát.
2011. nov. 12. 17:59
 2/3 anonim ***** válasza:
37,5-es nincs? sok márkánál van.
2011. nov. 12. 20:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia. Nem tudom, hogy milyen anyagú a cipőd? Ha bőr vagy műbőr, akkor fog még tágulni, tehát valószínűleg jó lesz a 37-es, kicsit járkálj benne otthon. De legközelebb ha ilyen problémád van egy cipővel, mindenképpen a nagyobbat vedd meg, és vegyél bele Scholl sarokfogó tapaszt: [link]

Kb fél számmal kisebb lesz tőle a cipő, és kényelmesebb is, mert tartja a sarkad.

2011. nov. 13. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!