Ajánlanátok utcai viseletre sportcipőt? Sétára és babakocsi tologatásra kellene. Van valakinek tapasztalata a LecoqSportif márkával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Kérlek, ha tudtok, linket is küldjetek!
Köszi
2012. márc. 28. 10:33
1/5 anonim válasza:
Szia:)
Nekem Adidas Superstar van.4 éves,tökéletes állapotban!
de van olyan, ami ugyanilyen fehér, csak a csíkok benne pirosak, esetleg fekete, és a csíkjai fehérek.:)
remélem tudtam segíteni, és tetszik.:)
egyébként mi még a humanicba vettük, de sportboltba biztos olcsóbb.nem rég láttam 12.000 ft-ért.de nagyon jól bírja, mindennapos használatra használom.
2/5 anonim válasza:
Nekem van egy Le coq cipőm,kényelmes,de nem egy nagy szám..Szerintem egy Adidas vagy egy Nike sokkal kényelmesebb.
Képet nem tudok linkel,mert nem tudom milyen a stílusod.:)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek!
2012. márc. 28. 19:31
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm! Ezek tényleg marha jól néznek ki! Vajon bőrből készültek?
2012. márc. 29. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!