Melltartó nélkül nyáron?
Figyelt kérdés
Szerintetek nagyon ciki, ha egy elég kis mellű csaj nem vesz fel melltartót, és úgy megy mondjuk vásárolni?2012. jún. 3. 19:12
2/8 A kérdező kommentje:
22, és nem is azzal van a gondom, hogy mondjuk "átütne" a cicim, és látszana, hogy nincs rajtam melltartó, hanem azzal, hogy melltartó nélkül kicsinek érzem a cicimet. Amúgy 70-75B-s push up-ost hordok.
2012. jún. 3. 19:17
3/8 anonim válasza:
B-s mell az egyáltalán nem kicsi, hanem átlagos. Az enyém a kicsi, amikor alig ütöm meg az A-s méretet, szóval becsüld meg amid van. És akár A-s akár D-s a melle valakinek, vannak pólók, amikhez egyszerűen muszáj hordani melltartót. De ha nem érzed jól magad nélküle, akkor hord bátran.
4/8 anonim válasza:
Én is 75 B-set hordok. Szerintem nem kicsi,én inkább örülnék, ha kicsit kisebb lenne, mert nagy az én koromban és még nőni fog. Szerintem hordjál nyáron is mindenképpen mert elég gáz ha átüt a pólón, mondjuk nekem még a szivacs nélküli melltartó is átlátszik.
15/N
5/8 anonim válasza:
A B-s mell egyáltalán nem kicsi, szerintem nyugodtan hordj melltartót
6/8 anonim válasza:
Szerintem ne hordjál melltartót.Nem egészséges, pláne nyáron.Ha nagyon lógnának a cicijeid, akkor azt mondanám,hordjál, de így ne.
7/8 anonim válasza:
Nekem E kosaras,néha én sem hordok.... :-)
8/8 anonim válasza:
nekem is E-s, és sehova nem megyek melltartó nélkül
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!