Kis mellűek, ti ki mertek menni melltartó nélkül az utcára?
Én nem. Főleg nyáron szörnyű.
Otthon se bírom elviselni, ha nincs rajtam.
Főleg, mert a testhez álló felsőket szeretem.
Melltartóval épphogy elfogadhatóan néz ki a mellem a ruha alatt.
Nekem nagy mellem van.Óriási legalábbis a testem többi részéhez képest. Persze így a melltartó nélküliség szóba sem jöhet.De hidd el,néha örülnék neki,ha pici lenne. Egyik barátnőmnek elég picike,és vígan mászkál egy szál pólóban. És olyankor úgy tudom irigyelni! :)
A nagy mell is tud hátrányt jelenteni,csak máshogy.
Szerintem nyugodtan vállad föl őket,és légy rájuk büszke!Mert a tieid!
Ki! Pont, hogy mi vagyunk abban a szerencsés helyzetben, hogy melltartót sem kell hordanunk, úgyis remekül áll rajtunk egy-egy darab, pl. a pánt nélküli ruciknál ez külön előny. :)
Persze nem mindegy, mekkora a "kis mell", de én a 70B-met annak nevezem :)
Nekem közepes van,vagy inkább nagy,mégis ha elmegyek itthonról alap,hogy felveszek egy melltartót.
A pántnélküli fölsőhöz meg pátn nélkülit veszek. Gusztustalan mikor valakinek a bimbója szinte kiszúrja a ruháját,én nagyon kelletlenül érezném magam ha nem vennék melltartót utcára.
Nekem 85C-s a mellem és néha kifejezetten olyan kedvem van, h nem veszek fel. De a visszajelzések szerint jól áll;)
23L
Hát, sajnos nekem a szoptatás után a 75 B-s mellemből (ami szoptatás alatt 90-es volt) szinte semmi nem maradt. Melltartó nélkül lapos a mellkasom, mert a "dudor", ami maradt, az is lóg.
Szóval, melltartó nélkül szörnyű a helyzet!
Nagyon el vagyok emiatt kenődve!
Szerintem egy melltartó nélküli kis mell sokkal szexibb egy szál pólóban. De te tudod...
F
Hát az enyém minden, csak nem szexi!
De aranyos vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!