Melltartó nélkül vagy egyéb ötletek?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon csini blúzom, azt szeretném felvenni a következő buliba. Az a baj vele, hogy elöl majdnem köldökig kivágott, és hátul is épphogy csak feljebb ér a derekamnál.:S de ettől függetlenül csinos, nem kihívó. Ha melltartó nélkül veszem fel, eléggé átlátszó, a melltartó viszont teljesen kilátszik. Tudtok erre valami megoldást?2010. okt. 11. 14:49
1/9 anonim válasza:
Hát ha jó a cicid és nem lötyög annyira (vagy nem tom h fogalmazzak) akkor mehet nélküle is de én biztos h melltartóval venném fel...
2/9 anonim válasza:
gondolom más is melltartóval venné fel.Vegyél oylan színű melltartót mint a felsőd...
3/9 anonim válasza:
Tegyél fel képet melltartóval és anélkül is és eldöntöm hogyan jobb :D
4/9 A kérdező kommentje:
A melltartó nagyon kilátszik, alig van háta a ruhának. :S
75B-s mellem van, nem lötyög, csak átlátszik, és ez zavarna:S
2010. okt. 11. 15:05
5/9 anonim válasza:
A 4. pontnál van kép szilikonos melltartóról, talán ez megoldás lehet. Én még sose próbáltam, lehet egyáltalán nem néz ki jól, csak most hirtelen ez jutott eszembe.
6/9 anonim válasza:
ez a szilikonos melltartó jó.de szerintem vegyél fel valamit.ha nem akarod hogy tánc közbe ugráljanak.meg szerintem jobb melltartóval.mert bármi lehet.érted
7/9 anonim válasza:
Szerintem meg próbálj színben a legjobban hozzápasszoló cső topot venni ami csak olyan hosszú, hogy pont a melledet takarja. Szerintem a melltartó ízléstelen lenne hozzá, de a toppal divatos.
8/9 anonim válasza:
Csak a felsőről linkelnél képet?
Amúgy így látatlanban a melltartó nélkülre szavazok.Nagyon ízléstelen(vagy nemis tudom mi a jó szó erre) amikor látszik a melltartó.
18/L
9/9 anonim válasza:
ha csak annyi zavar h átlátszik a melled,tegyél rá valami kis tappancsszerűt,mint a sztriptíztáncosok kis csillaga. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!