Egyberészes lila fürdőruha, duci 14 éves lány. Hogy áll?
2012. jún. 1. 18:23
21/24 anonim válasza:
Főleg, hogy strandra az ember szórakozni jár, nem másokat stírölni. Ja, várjunk csak, én nő vagyok, bocs...
23/24 anonim válasza:
Szerintem jobban állna a bikini inkább. És nagyobb méretű bikini bugyit kellene választanod és kisebb melltartót. És csípő bugyis nyakban megkötős ,világos kék jól állna. Nyugi rám is azt mondták hogy tagadt vagyok és én 165cm és 60 kg vagyok......És vissza térve a fürdőruhára kiment a divatból az egyrészes fürcsi ruha,már mindenhol lehet 2 részes bikinit találni, és neked a kosaras bikinit ajánlanám mivel kicsik a melleid.
24/24 clariss válasza:
Áhh komolyan emberek nehogy azt mondjátok hogy jól állna a bikini...nem akartok durvák lenni tudom , de akkor is !
Sajnálom a betegségedet komolyan de biztos vagyok benne hogy valahogy jobbá tudnád tenni az alakodat ...biztos tudnál így is kicsit mozogni vagy valami...az étrendeden is tudsz változtatni..ez a fürdőruha pedig túl egyszerű! vegyél valami mintásat hidd el sokkal jobb lenne ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!