Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyberészes lila fürdőruha,...

Egyberészes lila fürdőruha, duci 14 éves lány. Hogy áll?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. jún. 1. 18:23
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nem tehetek ellene semmit, kruppos vagyok(olyan mint az asztma, csak ez vagy kiskorban erősebb, vagy tinikorban és nekem az utóbbi van)

Orvosnál voltam, mostmár a teljesen előnyös ruhatár kialakítására fordítom energiáimat

2012. jún. 1. 19:13
 12/24 anonim ***** válasza:
2012. jún. 1. 19:28
 13/24 anonim ***** válasza:
56%

ohh krupp

sajnalom

es kitartast

de

bikini t azert megse,,

2012. jún. 1. 19:33
 14/24 anonim ***** válasza:
38%
Mindenkinek más a szép. Nekem például nagyon tetszik a Kérdező lány alakja! Ő 14 évesen már nőies. Pont a csontváz és izompacsirta lányok nem tetszenek!!!! Első voltam megint.
2012. jún. 2. 06:05
 15/24 anonim ***** válasza:
43%
Kedves tegnapi 19:05-ös válaszoló! Attól, hogy neked nem tetszik a Kérdező lány, másnak még tetszhet! Pl. nekem nagyon is tetszenek az ilyen alakú lányok! Szóval csak a magad nevében beszélj!!!! Megint az első voltam.
2012. jún. 2. 06:13
 16/24 anonim ***** válasza:
43%
Miért ne vehetne fel a Kérdező lány bikinit? Csak azért mert nem egy élő csontváz, vagy nem izompacsirta? Láttam én már sokkal kövérebb nőt is bikiniben. A Kérdező lány, szerintem egyáltalán nem kövér!!! Megint az első voltam.
2012. jún. 2. 06:33
 17/24 A kérdező kommentje:

Az biztos, hogy nem akarok bikinit felvenni, mert dagadt vagyok meglehetősen azok szemében, akik nem tudják, hogy betegség miatt avgyok ilyen.

Én egy szoknyás tunikára gondoltam, úgy milyen lenne?

2012. jún. 2. 10:30
 18/24 anonim ***** válasza:
Úgyis szép lennél! Megint az első voltam.
2012. jún. 2. 10:33
 19/24 anonim ***** válasza:

Érdekes, én kövérként a combom nem szeretem mutogatni, meg a fenekem. Párom után is érte. :D

Bermuda nacit húzok és melltartót, úgy tökéletes.

Akinek nem tetszik, ne nézzen rám, ennyi. És tényleg nem vagy ronda... Bár én nem igazán a külsőségek miatt ítélem meg az embereket.

2012. jún. 2. 13:12
 20/24 anonim ***** válasza:
Párom utál is érte, javítás.
2012. jún. 2. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!