Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a super...

Mi a véleményetek a super size modellekről?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 1. 14:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Normális? Szóval aki túlsúlyos, az már nem is normális? Hát elég sokan vannak akkor normálatlanok.
2012. jún. 1. 23:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
persze forgasd csak ki a szavamat, mintha nem tudnád hogy értettem -.-' mond az neked valamit hogy NORMÁL TESTSÚLY???
2012. jún. 1. 23:47
 13/16 A kérdező kommentje:

Mondd, de ez is relatív. Kinek mennyi a normál, mert ez ugye függ a csontozattól, az izomzattól.

Van egy munkatársam, izmosabb, de vékony lány, súlyra több mint a másik munkatársam, akinek meg pocakja van és narancsbőrös combja. Kb egy magasak lehetnek. Na akkor esetükben melyik a normál testsúly? Vagy tök mindegy hogy oszlik el, vagy mennyi belőle a zsír és mennyi az izom, lényeg hogy mit mutat a mérleg?

2012. jún. 2. 05:04
 14/16 anonim ***** válasza:
és én írtam ilyet hogy "szerintem 55 kg a normál testsúly"?? nem, nem írtam mivel nem vagyok gyp-s és tisztában vagyok vele hogy mindenkinél más a normál. De ezek a nők akiket te belinkeltél betegesen túlsúlyosak , elég csak a combjukat megnézni mekkora. ránézésre megmondja az ember hogy ez NEM normális . Nyilván nem arról beszélek hogy normális-e mikor egy nő így néz ki: [link] mert bár van rajta felesleg, de még normális. De én a linkben szereplő hölgyekről alkottam véleményt, és ám blokk a +size modellekről ( a supersize-ról nem is beszélve), mivel EZ a téma. Tehát nem tudom miért kell kiforgatni az ember szavait , holott tökéletesen érthető amit írok.
2012. jún. 2. 09:37
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
Még annyit hogy persze így kiretusálva nem néznek ki rosszul (bár szerintem igen) , de élőben, szerintem ellehet képzelni hogy milyen karfiolos a lábuk, hasuk sőt még a karjuk is.http: [link]
2012. jún. 2. 09:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is picit túlsúlyosak (mondom ezt úgy, hogy most én is az vagyok sajnos, és rettentően rosszul érzem magam a bőrömben), de az anorexiás modelleknél (pl. [link] még mindig sokkal egészségesebbnek néznek ki. Az ő ambuláns lapjukra legalább lehet írni, hogy kp. fejlett és táplált:P Na, de amúgy tényleg a plus size a legszebb és legegészségesebb kategória. Én kb. olyan testalkatra "gyúrok":)
2012. szept. 27. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!