Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a super...

Mi a véleményetek a super size modellekről?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 1. 14:35
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Plus size, bocsi
2012. jún. 1. 14:35
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
abszurdnak tűnik, az anorexiásokhoz hozzászokott szememnek, de igazából örülök neki, mert így könnyebben fogadja el magát egy ilyen alkatú, fogyni nem tudó lány. remélem azért nem lesz divat, mert nekem nem az esetem, de hát van akinek igen:)
2012. jún. 1. 14:46
 3/16 anonim ***** válasza:
19%
Nem tetszenek,nem egészséget sugároznak hanem pont az ellenkezőjét.
2012. jún. 1. 15:20
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
A supersize modellek nekem kövérek (42es mérettől kezdődnek ugye), a sima modellek meg (30-32-34es méret és ez nem farmerméret!), azok meg anorexiásak. Szerintem a normál nő 36-38as méretű.
2012. jún. 1. 15:24
 5/16 anonim ***** válasza:
22%
a supersize az már durva sztem. a plus size az tökéletes.
2012. jún. 1. 15:29
 6/16 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem sem ezek sem a nagyon véonyak nem szépek.Nincs velük gondom, nem ítélek meg embereket kinézet alapján, súly meg végképp nem számít, de ilyet? ez csúnya!
2012. jún. 1. 16:10
 7/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom, szerintem Tara Lynn és Chloe Marshall gyönyörű.

Van mellük, szép hosszú lábuk van. Szerintem ők nem azok a lányok, akik ha az utcán elmennek az ember mellett, akkor elszörnyülködik, hogy "jujj, de hájas"

Arcra meg szerintem mindegyik álomszép.

2012. jún. 1. 17:44
 8/16 anonim ***** válasza:
73%
az arcuk szép.többet nem fűznék hozzá.
2012. jún. 1. 18:27
 9/16 anonim válasza:
74%
szerintem tökjo dolog, mivel vannak olyan nők akiken van egy "kis" súlyfelesleg, és lehet hogy nekik így egy kicsit meg hozza ez a dolog az önbizalmukat, bátrabban vásárolnak,öltözködnek, szerintem nincs ezzel baj.
2012. jún. 1. 20:45
 10/16 anonim ***** válasza:
63%
Ezeken nem egy "kis" súlyfelesleg van , hanem már túlsúlyosak, ami már nem egészséges ! Ez ugyanolyan rossz "ideál közvetítés" vagy nem is tudom minek nevezzem, mint az anorexiások. Mellesleg igen, a igazi modellek igaz, hogy éheztetik magukat, azért hogy megfeleljenek, de a +size modellek meg ugyanúgy egészségtelenül étkeznek azért hogy elég súlyfelesleg legyen rajtuk. Egy normális nő nem így néz ki!...
2012. jún. 1. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!