Mit tegyek ha az osztályomban van néhány úgymond "menő" lány, és én is olyan akarok lenni, de nem engedik?
Figyelt kérdés
Az osztályomban van egy-két lány, akik úgymond "menők", úgy értem, néha kifestik a körmüket, kicsit jobban sminkelnek, mint kéne, és elég kihívó ruhákban járnak, van pasijuk, elmennek együtt plázába. Egyébként 6.-os vagyok. Nem akarok rájuk hasonlítani, mert tudom hogy milyenek, mármint beképzeltek, csak egy kicsit szeretnék olyan lenni mint ők, hogy jobban felfigyeljenek rám. Vannak rendes barátnőim, (legjobbak: 2, barátok: 5) de mindig bezavar ez a 2 csaj. Úgy értem hogy rendes barátok, hogy nem ilyen "plázacicák". Szeretem őket, nem akarok ehhez a 2-höz csapódni. Tudom hogy nem helyesek ezek a dolgok 6. osztályban, csak hát én eléggé alulértékelem magam. Főleg hogy van egy fiú is aki tetszik, és nem akarom hogy velük legyen (bár van pasijuk, de mindenre képesek). Régebben legjobb barátaim voltak, csak otthagytam őket, mert ilyenek lettek, mint most. A szüleim elvárják tőlem a jó jegyeket, és nem engednének meg ilyeneket. A barátaim úgy szeretnek, amilyen vagyok. Nem tudom mit tegyek. Nem szeretnék olyan lenni mint ők, de valahogy kicsit több, mint most. Segítsetek! Egyre rosszabbul érzem magam. Előre is köszi!2012. jún. 1. 14:34
11/14 nevem-senki válasza:
Az én nagyobbik lànykány 16 éves, de ha meglátnám, h körömlakkon kívül mást is magàra ken, akkorát lebasznék, h leszakadna a feje. Nemrég azzal jött, h kiszedné a szemöldökét. "Majd adok én neked olyan szemöldökszedést, h egy hétig szaladsz egy irányba!"
Nem kell nektek semmi szarsàg, így vagytok szépek, üdék, fiatalok. Majd, ha 35 éves "vén" szarok lesztek mint én, akkor majd lehet kenegetni, festegetni. :)
12/14 anonim válasza:
Azok ribancok ne foglalkozz velük én se vagyok olyan de én fiús vagyok és van egy pár lány az én osztályomban is és az egyiket már meg vertem és van akis okkal jobban rajong olyanokárt akik enm ribancok nefélja fiúk is ezt gondolják ne legyél olyan soha ne is irigyeld őlket szólj be nekik meglátod azzal jobb lesz és ne érdekeljen téged az már gáz :)és az a pasi akiről beszéltél nem hiszem hogy a pasinak tetszik mert én akit láttam fiúk najó az én osztályomból is van 2 fiiú akinek tetszik vagy több de a legtöbbnek gáz
13/14 anonim válasza:
jézusom, azért szemöldököt szedni 16 évesen hadd lehessen már... azért ez túlzás.. a szemöldökszedés igényesség kérdése... miért nézzen ki úgy valaki 16 évesen mint egy neandervölgyi?
14/14 Boboka67 válasza:
Szia, nem igazán értem ez miért baj. Mármint az, hogy olyan vagy amilyen. Lehet nem vagy ,,menő,, na és. Amúgy amit ők csinálnak az minden csak nem menő. Én szívesen cserélnék veled. Én se vagyok olyan rettentő nagy csupán 8- os de akkor is. Valahogy nem értem miért akarsz olyan lenni. Én sajnos ,,menő,, vagyok de nem úgy lettem az hogy az iskola ...- it( bocsi hogy így írtam, máshogy nem tudom elküldeni) próbáltam utánozni, hanem önmagamat adtam. Próbáld meg szerintem többet érnél el vele mint azzal, hogy mész a tömeg után. Oh és nehogy azt hidd hogy olyan vagyok mint az a kettő osztálytársad, mert nem hordok kihívó ruhákat, nem sminkelem magam, nincs 20 cm-es műkörmöm és ami a legfontosabb JÓ TANULÓ vagyok. Igen nekem is van barátom de nem úgy értem el ahogy ők valószínűleg, hanem úgy hogy nem voltam az akit egyből megkaphatott ki kellett tartania ha meg feladta akkor pá pá. Szerintem maradj olyan amilyen. És örülj, hogy ilyen szüleid vannak, figyelnek a jövődre is mert ha nem tanulsz akkor igazából nem leszel olyan akire felnéznek a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!